Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın 54. bölümünde Nezir’in planı herkesi şoke edecek!

Kadın 54. bölümünde Nezir’in planı herkesi şoke edecek!

tarafından ker_def

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerinde yer aldığı Kadın dizisinin 19 Mart Salı günü ekrana gelecek olan yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. Nezir ile Bahar arasındaki konuşma yeni bölümde dikkat çekecek. Bahar, Sarp’ı koruyor ve “O bir katil değil” diyor. Nezir ise oğlunu Sarp’ın öldürdüğünü söyleyip “O yüzden ben de onu öldüreceğim” diye konuşmakta. Bahar ise huzur bulamayacağını söylese de Nezir huzur değil, adalet aradığını belirtmekte. Nezir, Doruk’u mu alacak? Herkesi şaşırtacak bir ters köşe geliyor.

Kadın dizisinin 54. yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz. Dizinin takipçileri Nezir’in Doruk ile baba-oğul tarzı bir iletişime doğru gidebileceğini düşünüyor. Nezir’in planları Bahar’ın sıkışmışlığı ve Sarp’ın çaresizliği… Kadın dizisi 54. bölümü 19 Mart Salı günü ekranda yerini alacak.

Peki 53. bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar:

Dağ evinin yerini öğrenen Nezir, eve geldiğinde Sarp’ı göremeyeceği için büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaktır. Sarp’a karşı daha da güçlenmek ve onu bir an önce bulmak için Pırıl’ı da kaçırır. Fakat Pırıl ile beraber elindeki tüm kozları da kullanmış olacaktır.

Nezir’in artık cevabını istediği tek bir soru vardır; Sarp Çeşmeli nerede? Tüm olanlardan habersiz, kaza yapan Sarp ise bu kazadan sağ kurtulabilecek mi? Sağ kurtulsa da ailesini rehin alan Nezir’in elinden onları ve kendisini kurtarabilecek mi?

Oyuncular:

Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil