Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 55. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Doruk’a ne olacak?

Kadın 55. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Doruk’a ne olacak?

tarafından ker_def

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Kadın dizisinin 55. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. En çok da Nezir’in Doruk’a ne yapacağı sorusu sorulmakta… Zira, Nezir’in Doruk’u öldüreceği yönünde bir inanış oluştu. Fakat burada ters köşe bir durum yaşanabilir. Nezir, ölen oğlunun yerine Doruk’u koyup, onu ailesinden ayırabilir. Neler olacağı merakla beklenmekte.

Kadın dizisinin 26 Mart Salı günü ekrana gelecek olan 55. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Videodan yeni bölümden ilk detayları izleyebilirsiniz.

Peki 54. bölümde neler olmuştu? Diziye yönelik bazı tepkiler yükseldi.

Sarp, Bahar, Pırıl ve çocukların Nezir’in evinde esir olduğu bölüm izleyenleri oldukça bunalttı. Konunun ilerlemeyip Nezir noktasında tıkanıp kalmasına tepki gösteren izleyenler dizinin artık sıkıcı olduğunu, mafya dizisine döndüğünü ve artık eski tadının kalmadığını düşünüyor.

Ancak, önceki akşamki bölümde en çok tepki çeken isim Hatice oldu. Bu bölümde Emre ve Şirin giderek yakınlaştı hatta sevgili oldu denilebilecek bir seviyeye geldiler.

Birkaç bölümdür bu ikili arasında bir ilişki yaşanacağının sinyalleri veriliyordu. İzleyici de Şirin’in bunca bölüm yaptığı kötülüklerin cezasını çekmek yerine sevgili bulup mutlu olmasına kızıyordu. Emre ve Şirin arasındaki ilişki bu tepkilere rağmen hızla ilerlerken Hatice bu duruma oldukça seviniyor, Ceyda ise içten içe daha çok acı çekiyordu.

Önceki akşamki bölümde dayanamayıp Emre’ye, Şirin hakkındaki olumsuz düşüncelerini söyleyen Ceyda daha sonra Hatice’nin tepkisiyle karşılaştı.

Ceyda’yı hatır bilmemekle suçlayan Hatice’ye izleyenlerden tepkiler de gecikmedi. Ceyda’nın Şirin için söylediklerinde haklı olduğunu bile bile Hatice’nin verdiği tepkinin itici olduğunu savunan izleyenler “Hatice annelik duygusu taşıyorsun tamam da kendi kızını da normal mi sanıyorsun” “Şirin zaten Hatice’nin şımartması sonucu bu kadar kötülük yapıp ruh hastası olmuş. Hala onu savunuyor” gibi tepkiler verdi.

Şirin ile birlikte olmaya başlayan Emre karakterine de tepki gösteren izleyenler “Ceyda da Emre için üzülmesin. Emre Şirin’le birlikte olup dünyanın kaç bucak olduğunu anlasın bakalım” gibi yorumlar yaptı.

YAPIM: MED YAPIM & MF YAPIM
SENARYO: HANDE ALTAYLI
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ

Oyuncular:
Bahar: Özge Özpirinçci
Sarp: Caner Cindoruk
Hatice: Bennu Yıldırımlar
Şirin: Seray Kaya
Jale: Ece Özdikici
Musa: Devrim Özder Akın
Arif: Feyyaz Duman
Yeliz: Ayça Erturan
Nisan: Kübra Süzgün
Doruk: Ali Semi Sefil