Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın 58. bölümde Şirin’in egosu ‘yok artık’ dedirtti!

Kadın 58. bölümde Şirin’in egosu ‘yok artık’ dedirtti!

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın, 16 Nisan Salı akşamı 58. bölümüyle ekrandaki yerini aldı. Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerinde yer aldığı diziye damga vuran isim yine Şirin oldu… Seray Kaya’nın müthiş oyunculuğuyla ekran başındaki izleyicileri deli eden Şirin, yine yaptı yapacağını.

Televizyon Gazetesi Detay – Bahar ve Sarp çocukları da alıp Enver – Hatice çiftinin evine yerleşmek durumunda kalmıştı. Bu fırsatı kaçırmayan Şirin hem Bahar’ı hem de Sarp’ı sinir etmek adına yapmadığı kalmadı. Ama Şirin’in egosunun ne kadar yüksek olduğunu gösteren tişört sahnesi ‘yok artık’ dedirtti. Kendi fotoğrafını ön yüzüne bastıran, arkasında ise “Şirin Teyzemi çok seviyorum.” yazısı bulunan tişörtleri Nisan ve Doruk’a hediye eden Şirin şaşkınlık yarattı.

Dizinin 48. bölümünde akıllarda takılı kalan bu sahne, iyi kurgulanmış ve izleyicilerin de dikkatini çekecek ilginç bir sahneydi. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Kadın 58. bölümde Şirin'in egosu 'yok artık' dedirtti! 8

Peki Kadın dizisinin 58. bölümünde neler yaşandı?

Hapisten kurtulan Arif bir an önce Bahar’ın yanına gitmek ister. Kısmet ise Arif’in bu heyecanını hisseder ve bu konuda abisine yardımcı olur. Yaşadığı zor günlerden sonra Bahar’a kavuşan Arif’e onu görmek çok iyi gelir. Olanlardan habersiz, her şeyin yavaş yavaş düzeldiğini düşünmektedir.

Ceyda’nın Bahar’a olan tavrına anlam veremeyen Hatice ise Ceyda’ya büyük bir rest çeker. Bir anne olarak artık çocuklarının üzülmesini ve birilerinin onları üzmesini istememektedir. Nezir’in onları neden serbest bıraktığına anlam veremeyen Sarp, hayatına artık Sarp Çeşmeli olarak devam edebilecektir.

Kadın 58. bölümde Şirin'in egosu 'yok artık' dedirtti! 9

Hatice, Şirin’in Emre ile birlikte değiştiğini düşünse de Enver buna asla inanmaz. Emre, Şirin’i gerçekten değiştirmiş olabilir mi? Yoksa Şirin, Sarp’ı gördükten sonra eski takıntılı günlere geri dönecek mi?