Ana sayfa Dizi İzle Kadın 61. bölümde Arif’en inceliği Ceyda’yı afallatıyor! Sertab Erener – İncelikler Yüzünden

Kadın 61. bölümde Arif’en inceliği Ceyda’yı afallatıyor! Sertab Erener – İncelikler Yüzünden

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinin 61. bölümünde Ceyda ile Arif’in karşılıklı sahnesi büyük dikkat çekti. Arabasını satan Arif’in Ceyda’ya yaptığı kıyak izleyicileri de mutlu etti. Sertab Erener’in sesinden “İncelikler Yüzünden” isimli şarkı ve Ceyda’nın halleri beğeniyle izlendi.

Arif’in iyiliği Ceyda’yı bir hayli etkiledi ve gülümsemesini sağladı.Arif ve Ceyda’nın bu halleri de izleyicilerin ekran başında kalmasını sağlıyor… Sertab Erener’in sesinden dizideki o anları videodan izleyebilirsiniz.

Peki 61. bölümde neler oldu?

Çocuklara ve Bahar’a daha yakın olmak için Saray Apartmanı’na taşınan Sarp, tekrar bir aile olabilmek için elinden geleni yapar. Her şeyden habersiz apartmana gelen yeni kiracının Sarp olduğunu öğrenen Arif ise büyük bir şok içindedir.

Arif ve Bahar’ın ayrılmasına en çok üzülenlerden biri olan Ceyda, onları tekrar bir araya getirmek için Bahar’ı ikna etmeye çalışır. Çünkü yaşattığı kötü şeylerden sonra, Bahar’ın tekrar Sarp ile bir araya geleceğini düşünmemektedir. Bahar ise çocuklarının mutluluğu için kendi mutluluğundan çoktan vazgeçmiştir.

Şirin ve Sarp’ın geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar, onları yüzleştirir. Ama duyduğu şeyler hiç hoşuna gitmeyecektir. Geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar; Sarp’a mı, yoksa her fırsatta yalan söyleyen Şirin’e mi inanacaktır?