Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın cinayetlerine dikkat çeken mesajıyla gündeme gelen Mezarlık’tan güzel haber!

Kadın cinayetlerine dikkat çeken mesajıyla gündeme gelen Mezarlık’tan güzel haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı yönetmen Abdullah Oğuz, başrolünde Birce Akalay’ın yer aldığı Mezarlık film serisiyle çok başarılı bir işe imza attı. Türkiye’de yaşanan kadın cinayetlerine dikkat çeken gerilim filmi serisi Mezarlık izleyenler tarafından tam not aldı. Film serisinin devamını bekleyenlere de sevindirici haber geldi.

Dört filmden oluşan Mezarlık dizisi Netflix’te 17 Haziran’da yayınlanmaya başlandı. ANS Productions ve Evrensel Film imzalı ve yapımcılığını Evren Oğuz’un, yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un yaptığı diziyi izleyenler, kadın cinayetlerini çözmeye çalışan bir ekibin başından geçenleri anlatan diziyi çok beğendi.

Film serisini çok beğenenler devamının gelip gelmeyeceğini çok merak ediyordu. Ve bekledikleri haber film serisinin başrol oyuncusu Birce Akalay’dan geldi. Birce Akalay gazetecilerin sorularını yanıtlarken Mezarlık film serisinin ikinci sezonunun çekilme ihtimalinin yüksek olduğunu ancak henüz resmi kararın alınmadığını belirtti.

Kadın cinayetlerine dikkat çeken mesajıyla gündeme gelen Mezarlık’tan güzel haber! 7

Hikâyesini Özden Uçar, Onur Böber ve Evren Oğuz’un birlikte yazdığı aksiyon, polisiye ve gerilim türündeki yapım, aslında 4 bölümden oluşan orijinal bir film serisi. İzleyenlerin ürkütücü sahneleriyle de çok etkilendiği dizi, toplumsal bir yaramız olan kadın cinayetleri konusuna da yakından bakıyor ve çok derin mesajlar veriyor…

Birce Akalay Mezarlık serisinde vahşi cinayetlere kurban giden kadınları öldüren katilleri bulmak için ekibi ile verdiği zorlu mücadelenin kahramanlarından Başkomiser Önem Özülkü olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.

Kuş Uçuşu isimli dizinin hemen ardından vizyona giren Mezarlık’la Birce Akalay son dönemde canlandırdığı güçlü kadın karakterlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Birce Akalay Mezarlık’ta soğukkanlı ve çok zeki bir polisi canlandırırken Kuş Uçuşu’nda da mesleğinin zirvesine ulaşmış bir haber spikerine hayat veriyor.