Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, evlenmek için neyi bekliyorsunuz diyen bir takipçisine sert çıktı!

Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, evlenmek için neyi bekliyorsunuz diyen bir takipçisine sert çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- atv dizisi Kuruluş Osman’ın ‘Malhun Hatun’u Yıldız Çağrı Atiksoy geçtiğimiz aylarda kendisi gibi oyuncu Berk Oktay ile nişanlanmıştı. Berk Oktay, ailesiyle birlikte İzmir’e giderek Yıldız Çağrı Atiksoy’u ailesinden istemişti.

Hayranları şimdi de, evlilik için ilk adımı atan ünlü çiftin ne zaman evleneceğini merak ediyor. Çiftin önce, evlenmek için dizi sezonunun bitmesini bekledikleri ve yaz aylarında evlenecekleri düşünülmüş ancak ikili, Eylül ayında evleneceklerini açıklamıştı.

Instagram hesabında hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Yıldız Çağrı Atiksoy’a, Berk Oktay ile ilişkisi ve evlilik tarihi hakkında da sorular soruldu.

Bir takipçisinin, “Neyi bekliyorsunuz evlenmek için? Niye geciktiriyorsunuz? Bayılıyorsunuz beklemeye”  şeklindeki sorusu ise ünlü oyuncuyu kızdırdı.

Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, evlenmek için neyi bekliyorsunuz diyen bir takipçisine sert çıktı! 82

Takipçisinin üslubunu beğenmeyen Yıldız Çağrı Atiksoy yine de cevap verdi. Ünlü oyuncu takipçisine, ailelerinde üst üste kayıplar yaşadıklarını ifade ederek, “Bence insanların neler yaşadığını bilmeden bu tarz konulara oturduğunuz yerden fazla müdahale etmeyin” yanıtını verdi.

Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, evlenmek için neyi bekliyorsunuz diyen bir takipçisine sert çıktı! 83

Yıldız Çağrı Atiksoy bir takipçisinin sorusu üzerine anne olmayı çok istediğini de belirtti. Oyuncu bir hayranının ‘Berk ‘e aldığın en anlamlı hediye nedir?” sorusunu ise ilginç bir anısını anlatarak yanıtladı.

Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, evlenmek için neyi bekliyorsunuz diyen bir takipçisine sert çıktı! 84