Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın dizisi 58. bölüm 1. fragmanı izle! Bahar ve Arif’in gözleri parıldıyor!

Kadın dizisi 58. bölüm 1. fragmanı izle! Bahar ve Arif’in gözleri parıldıyor!

tarafından ker_def

Kadın dizisinin 58. yeni bölümü izleyicilerle Fox Tv ekranında 16 Nisan Salı günü buluşacak. Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

En son Nezir herkesi şaşırtmıştı. Bahar, Sarp ve çocukları bırakan Nezir’in neden böyle davrandığı merak konusu olmuştu. Kısmet ise ağabeyi Arif’i kurtarmak için önemli kanıtlar ele geçirmişti. 58. yeni bölümde Bahar’a Nezir’den bir hediye geliyor. Sadece Bahar’ın açabileceğini de söylediği hediyeyi Sarp görüyor. Sarp hediyeyi açacak mı? Bahar işe başlıyor. Bahar ile Arif de yeniden karşılaşıyor. Bahar, Arif’i gördüğü için çok mutludur. Arif ile Bahar sarılır…

O anları videodan izleyebilirsiniz.

57. bölümde neler yaşanmıştı?

Eve dönen Bahar, Şirin’in çocuklarına yakın olmasını hiç istememektedir. Çünkü hayatını mahvettiğini ve her şeye onun sebep olduğunu düşünmesi, ona karşı duyduğu nefreti daha da güçlendirmiştir.

Bahar’ın olanlardan sonra hala içinde bir kuşku vardır. Kimseye onları neden serbest bıraktığını söylemeyen Nezir ise bunu sadece tek bir kişiye söylemiştir.

Hapishaneden kurtulan Arif, ilk olarak Bahar’ın yanına gitmek ister. Arif’i kurtaran Kısmet ise olanların peşini kolay kolay bırakmayacaktır.