Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi biterken Özge Özpirinçci sıkıntısı ortaya döküldü!

Kadın dizisi biterken Özge Özpirinçci sıkıntısı ortaya döküldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisi Fox TV ekranında 3. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaktaydı.Yapım 4 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan 81. final bölümü ile birlikte veda ediyor. Ekip çalışmaları tamamladı, set bitti son kez de oyuncular bir araya gelerek birbirlerine veda etti.

Ancak veda yemeğine Özge Özpirinçci’nin katılmadığı haberi ortalığı karıştırdı. Birsen Altuntaş’ın TV100 sitesindeki haberine göre, yurt dışına tatile gideceği için Özpirinçci’ye göre ayarlaması yapılan veda gecesine ünlü oyuncu hasta olduğu gerekçesi ile katılmadı.

Caner Cindoruk’un Sarp karakterini canlandırdığı dizide daha fazla kalmak istememesi nedeniyle ayrıldığı biliniyordu. Aslında benzer bir durumu Özge Özpirinçci’nin de yaşadığı ortaya çıktı.

Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen veda yemeğine katılmayarak ekibin tepkisini çeken Özpirinçci’nin aslında 3. sezonun başında da diziye devam etme konusunda isteksiz olduğu iddiası ortaya atıldı.

Yaşanan bu gelişmeler de gösteriyor ki, aslında Kadın dizisinin bugünlere kadar gelmesi bile büyük bir özverinin ürünü. Yoksa hem hikaye olarak hem de oyuncuların heyecanı bakımından yapımın çoktan bitmiş olması gerekirdi.