Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi final yaparken bile bir konudan asla taviz vermedi!

Kadın dizisi final yaparken bile bir konudan asla taviz vermedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kadın dizisinin finali 4 Şubat Salı akşamına damgasını vurdu. 3 sezondur devam eden yapım, çifte nikah ile mutlu bir sonla bitti. Şirin ise yaptıklarının bedelini ödemeye başladı. Ancak dizinin izleyicilerinin aklında kalan en önemli nokta bu değildi…

Kadın dizisinin hayatın gerçekliğinden ayrılmadan, olayları olduğu gibi yansıtma çabası akıllara yer edindi. Dizinin hayranları da bu duruma dikkat çeken yorumlarıyla Kadın dizisinin ne kadar iyi takip ettiklerini gösterdiler.

Birçok dizide mutlu son için olmayacak işler yapılabilir ama Kadın’da bu yoktu… Mesela finalde Raif’in tekerlekli sandalyeden kurtulması gibi bir durum olmadı. Ceyda’nın kıyafetlerinin değişmesi için yırtınan izleyici kitlesi başaramadı, Ceyda nasıl ise öyle kaldı.

Arda’nın konuşması çok talep edildi ama buna da izin yoktu… Zira her şey gerçek hayat ile örtüşmeliydi ve dizinin algısına zarar verecek ve sırf izleyici memnun olsun diye bazı yollara girilmedi.

Kadın dizisi final yaparken bile bir konudan asla taviz vermedi! 8

Bu noktaya dikkat eden birçok izleyici oldu ve sosyal medyada da senarist Hande Altaylı’ya teşekkür mesajları vardı. Bir izleyici,”Bu dizinin en sevdiğim yanı hayatın gerçeklerini göstermesi” yorumunda bulundu.

Bir başka izleyici ise Ceyda için peri masalı gibi bir son olmasını gerçekçi bulmadığının altını çizdi. Dizinin sıkı bir takipçisi bu yorum üzerine, “Belki hayatta kötü şeyler yapmak zorunda kalmış ve geçmişinde hata yapmış kadınları da kabullenmek adına bir örnek oluşturur insanlara” notuyla dikkat çekti.

Kadın dizisi final yaparken bile bir konudan asla taviz vermedi! 9

Oyuncuların rollerinin inanarak canlandırmaları da izleyicilerin aklında kalan önemli başlıklardan birisiydi.

En büyük hayıflanma ise Ceyda ve Raif’in evlilik hallerinin izleyiciler tarafından görülememiş olmasıydı. Birçok Kadın dizisi hayranı,Ceyda-Raif sahneleri için dizinin 4-5 bölüm daha uzatılmamasının isyanı içindeydi.