Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi final yaparsa yapsın, Ceyda ile Raif devam etsin!

Kadın dizisi final yaparsa yapsın, Ceyda ile Raif devam etsin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisi 3. sezonuyla birlikte izleyicilerine vedaya hazırlanıyor. 4 Şubat Salı, veda tarihi.. Arif ve Bahar muradına erecek. Onların evlenmesi izleyicileri o kadar da heyecanlandırmıyor.

Ancak Ceyda ve Raif karakterleri hafızalarda güzel anılar bıraktı. İzleyiciler bu iki karakterin hayata birlikte nasıl tutunacaklarını çok merak ediyor. Ancak dizi bitiyor, Ceyda ve Raif’in hikayesi daha yeni başlamışken gelen bu final rahatsızlık verdi.

Birçok Kadın dizisi hayranı Ceyda ve Raif hikayesinin yeni bir proje olarak ekrana yansımasını istiyor. Bu hikayenin gelecekte neleri getirebileceğini merak ediyor. Gökçe Eyüboğlu ve Sinan Helvacı’nın canlandırdığı iki karakter aslında dizinin 3. sezonunu ayakta tutan en önemli etkenlerin başındaydı…

İzleyiciler ne Bahar, ne Arif, ne Enver, ne Fazilet, ne de Şirin karakterleri için ekran başına geçti…

Daha çok Ceyda ve sonrasında da Raif için son dönemde diziyi daha da bir heyecanla izledi. Şimdi ise gelen bu final Kadın dizisi için normal karşılanıyor ama henüz hikayeleri yeni başlayan Ceyda ve Raif için büyük hüzün var.

Acaba bir şeklide Ceyda ve Raif’in hikayesinin anlatılacağı bir proje yapılır mı? Şu anda sosyal medyada en çok sorulardan birisi de bu…