Ana sayfa Dizi Haberleri Bir hikayenin sonu! Kadın dizisi final bölümünden çok özel bilgiler!

Bir hikayenin sonu! Kadın dizisi final bölümünden çok özel bilgiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisi 81. bölümüyle birlikte 4 Şubat Salı akşamı final yaparak izleyicisine veda edecek. Hayat dersi gibi bir bölüm izleyicileri bekliyor. Şirin’in düştüğü durumda bile hala Bahar’ı suçlayarak akıllanmayacağını göstereceği final bölümünde, her şeye rağmen mutlu olmanın yolunun bulunabileceği gösterilecek.

Bahar ve Arif aşklarını evlilikle taçlandıracak… Yanlarında ise Raif ve Ceyda, bir geleceğe birlikte yol alacak. İki gelin ve 2 damat ile, bir de şizofren Şirin’in yaptıklarının bedelini ödediğini gösteren görüntülerle Kadın dizisi izleyicilerine veda edecek.

Raif ve Ceyda’nın hikayesinden çok etkilenen ve bu yüzden dizinin final yapmasından rahatsız olan büyük bir izleyici grubu bulunuyor.Ancak her şeye rağmen dizinin mutlu bir final yapması da memnuniyet verici.

Sosyal medya yorumlarında Bahar ve Arif’in değil de Ceyda ve Raif’in görüntülerinin daha çok konuşulması aslında dizinin hikayesini yazanların bu iki karakteri daha önce bu noktaya getirmeyerek ne büyük bir fırsat kaçırdığını da anlatıyor.

İşte Kadın dizisinin 81. final bölümünden 2. fragman: