Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi finale giderken kimsenin asla unutmayacağı çift

Kadın dizisi finale giderken kimsenin asla unutmayacağı çift

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda dizilerde izlediğimiz çiftler arasında belki de en masumlarından birisi Kadın dizisindeki Ceyda ile Raif…Raif karakteri 3. sezonda diziye dahil oldu. Bahar Çeşmeli’nin hayatını kitaplaştıran yazar Fazilet Aşçıoğlu’nun oğlu… Yıllar önce annesinin bir hatası nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Raif, dizide Ceyda ile yakınlaştı.

İşte bu yakınlaşma 28 Ocak Salı günü yayınlanacak Kadın dizisinin 80. yeni bölümünde Ceyda’ya evlilik teklifi olarak dönüş yapacak. Raif ve Ceyda arasındaki aşk Kadın dizisini son dönemde sürükleyen konu başlığı oldu.

İzleyiciler bu aşkı ve aralarındaki yakınlaşmayı, iletişimi, samimiyeti çok sevdi. İşte bu yüzden de Kadın dizisinin 4 Şubat 2020 tarihindeki finali öncesinde izleyiciler en çok da Ceyda ve Raif’i yeterince seyredememekten dertli.

Gökçe Eyüboğlu’nun hayat verdiği Ceyda ile Sinan Helvacı’nın canlandırdığı Raif, daha şimdiden dizi dünyamızın en özel karakterlerinden birisi oldu ve unutulmayacakları da kesin…