Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi finalinden sonra Feyyaz Duman’ın Baraj dizisinde büyük sıkıntısı!

Kadın dizisi finalinden sonra Feyyaz Duman’ın Baraj dizisinde büyük sıkıntısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisi önceki hafta ekranlara 81. bölümüyle birlikte veda etti. Dizi ile birlikte televizyon izleyicisinin tanıdığı Feyyaz Duman, Arif karakterinde herkesin aklına yerleşti. Oyuncu, başarılı performansı ile de büyük takdir topladı.

Kadın dizisi biter bitmez yeni dizisinin çalışmalarına ağırlık veren Feyyaz Duman, Baraj isimli yapımda rol alıyor. Duman, yeni dizisi için inşaatlarda çalışarak gözlem yaptı. Ayrıca karakter gereği bağlama dersleri de aldı.

Nazım Usta rolü ile izleyeceğimiz oyuncuda bir sıkıntı da çekimler sırasında ortaya çıktı.İlk bölümün çekimleri yapıldı ama Nazım Usta’nın Kadın dizisindeki Arif’ten imaj olarak çok da farkı yoktu.

Bu yüzden de Feyyaz Duman’ın saç ve sakal bırakmasına karar verildi. Birsen Altuntaş’ın TV100’deki haberine göre Duman’ın yeni imajı ve domuz gribine yakalanan Biran Damla Yılmaz’ın da iyileşmesi için sete bir süreliğine ara verilmiş durumda.

Hemen hatırlatalım Feyyaz Duman, 1 hafta önce tbt etiketi ile sakallı hallini paylaşmıştı. Demek ki bu paylaşım yeni rolüne yönelik bir göndermeymiş…

Kadın dizisi finalinden sonra Feyyaz Duman'ın Baraj dizisinde büyük sıkıntısı! 7