Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi herkesi resmen şoka uğrattı! Bravo!

Kadın dizisi herkesi resmen şoka uğrattı! Bravo!

tarafından zk zk
Kadın dizisi herkesi resmen şoka uğrattı! Bravo! 7
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar ve Seray Kaya’nın oynadıkları Kadın dizisinin 26. bölümde beklenen haber geldi!

Bahar’a ilik bulundu. Haberi alan Bahar’ın sevinçten ne yapacağını şaşırdığı anlarda ekran başındakilerin de gözleri doldu. Henüz iliğin Şirin’e ait olduğunu bilmeyen Bahar, mutluluktan ne yapacağını şaşırdı.

Hemen Ceyda ve Yeliz’e koşan Bahar’ın sevinci görülmeye değer bir andı dizide. Sosyal medyada da diziyi izleyen bu sahneleri izlerken çok ağladıklarını ifade ettiler.

Ancak tabii acı gerçeği öğrendiğinde Bahar’ın yüzü bir anda soldu. Şirin’in iliğinin uyum sağladığını öğrenen Bahar bu duruma çok üzüldü.

Herkes Bahar’ın iliğini kabul edip etmeyeceğini büyük bir merakla beklerken Bahar, çocukları olduğunu ve kabul etmek zorunda olduğunu söyleyerek herkesi rahatlattı.

Ancak en önemli konu, Şirin’in Bahar’a ilik vermeyi kabul edip etmeyeceğiydi. Kadın dizisi, bu kez gerçekten bir ters köşe yaptı ve Şirin hiç ikiletmeden annesine iliği vereceğini söyledi.

(analizin devamı için sonraki sayfaya tıklayın…)