Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmed Bir Cihan Fatihi 1 Mayıs akşamı final bölümüyle ekrana veda ediyor!

Mehmed Bir Cihan Fatihi 1 Mayıs akşamı final bölümüyle ekrana veda ediyor!

tarafından zk zk
Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. Bölüm Final Fragmanı yayında!

Reytingleri düşük gelen diziyi Kanal D bir süre önce bitirmeye karar vermişti. Bu akşam (24 Nisan) kolaj bölümü ekrana gelen dizinin haftaya 6. ve son bölümü yayınlanacak.

İşte son bölüm tanıtımı ve özeti:

Bizans İmparatorluğu, Mehmed’e karşı önlem almaya çalışıyor; Mehmed, Konstantiniyye hayali için harekete geçiyor! Sultan Mehmed Han, Konstantiniyye hayali için hamlelerine devam eder. Bizans İmparatoru Konstantinos, Çandarlı Halil Paşa ve İshak Paşa’dan gizli yürüttüğü planı, tam istediği gibi devam eder. Şehzade Orhan ise Konstantinos ile iş birliği yapmanın eşiğindedir. Mehmed’in yükselişi, herkesi tedirgin eder.

Mehmed Bir Cihan Fatihi 1 Mayıs akşamı final bölümüyle ekrana veda ediyor! 7

Öte yandan Eleni’nin, Mehmed’in yanında oluşu Bizans İmparatorluğu’nun tepkisini çeker. Eleni’nin, kendilerine karşı Mehmed’e yardım ettiğini düşünürler. Eleni’yi köşeye sıkıştırabilmek için Evdokya görevlendirilir. Eleni ile Mehmed’in iş birliği, Melike Hatun’u da rahatsız etmeye devam eder. Leyla Hatun ise Beyazıd’ın hedef haline geldiğini öğrenir. Saraydaki tehlikeler giderek artarken, Konstantinos ise Mehmed’in kara bir haber alacağını ifade eder. Mehmed Bir Cihan Fatihi, merakla beklenen yeni bölümüyle 1 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

 

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN