Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi için sosyal medyada yükselen çığlığı duydunuz mu? İzleyicinin tahmini yoksa doğru mu?

Kadın dizisi için sosyal medyada yükselen çığlığı duydunuz mu? İzleyicinin tahmini yoksa doğru mu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Kadın dizisinin izleyenleri, sosyal medyada ilginç bir tavır sergilemeye başladı!

3. sezonu heyecanla beklenen dizinin sezon finalinde yaşanan kaza sonrasında hangi oyuncunun diziden ayrılacağı ile ilgili çeşitli tahminler yapılmaktaydı.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Feyyaz Duman ve Bennu Yıldırımlar’ın oynadıkları Arif, Bahar, Sarp ve Hatice, yaşanan kaza sonrasında o arabadan nasıl çıkacak merak konusu.

Tabii ki izleyici bu şoke eden sahnenin arkasından tahminlerini yaz boyunca da yürüttü. Ancak son dönemde Kadın dizisinin izleyenlerinin “Sarp yoksa ben de yokum!” şeklinde rest çeken kimi yorumları dikkat çekiyor.

Pek çok izleyicinin, Caner Cindoruk’un hayat verdiği Sarp’ın diziden ayrıldığı şeklinde bir fikre sahip olduğu ve bu durumu eleştirdikleri görülmekte.

İzleyicinin henüz hiç bir şey belli değilken verdiği bu ilginç tepkinin nereye dayandığı anlaşılmasa da Caner Cindoruk’un diziden ayrılacağı şeklindeki intiba gittikçe yayılmaya başlamış!

Öyle ki pek çok izleyici “Alın Arif’i başınıza çalın!” şeklindeki sert sözleriyle diziye tepki vermeye başlamışlar bile!

İzleyicilerin, dizinin instagram sayfasında paylaştığı şu yorumlar, pek çok kişinin sahip olduğu benzer fikri ortaya koyuyor:

-“O kazada haticenin ölmesi gerekirdi, sarpin değil. Allah’tan yaz tatiline girip de diziden soğuduktan sonra çıkıyor sarp.”

-“Mahfettiniz diziyii zaten böyle olacağı belliydi son bölümlerde sarpi iyce gömdünüz bahar iyice sarpa kinlendi diziden cikartacaginiz belliydi simdii alın arifinizi başınıza çalın”

-“Hikaye sarp üzerine kuruldu bizde bu yüzden izliyorduk eğer çıkarsa filmden izleyici kitleniz dusucek bunu da kim gelse toparlayamayacak..sarp yoksa bizde yokuz!”

Kadın dizisi için sosyal medyada yükselen çığlığı duydunuz mu? İzleyicinin tahmini yoksa doğru mu? 7

Hümeyra’nın gelişi kafaları karıştırmıştı ama oklar Sarp’a yöneldi!

Aslında bir süre önce diziye Hümeyra’nın katılacağı öğrenildiğinde pek çok kişi diziden giden kişinin Bennu Yıldırımlar’ın oynadığı Hatice karakteri olacağı tahminlerini yapmıştı. Hatice’nin gidişiyle diziye güçlü bir kadın karakter arayışının Hümeyra ile neticelendiği şeklinde kimi tahminler yürütülmekte.

Diziden bir oyuncu çıkar mı, bu oyuncu hangisi? Hangi karakter diziye veda edecek? Bu soruların yanıtı belli değil. Sezonun ilk bölümünde muhtemelen yanıtını bulacak ama izleyicinin isyanı şimdiden başlamış durumda!

Hatice’nin diziden gitme ihtimali büyük bir tepki doğurmasa da Sarp için durum bambaşka! İzleyici çoktan isyan bayrağını açmış bile!

Bakalım, yeni sezonda izleyici nasıl bir sürprizle karşılaşacak? Hep birlikte izleyip göreceğiz…