Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi izleyicilerini çok üzdü! Bu kadar da olmaz ki!

Kadın dizisi izleyicilerini çok üzdü! Bu kadar da olmaz ki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Fox TV ekranında 3. sezonuyla devam etmekte olan Kadın dizisinde izleyicilerin artık kanıksadığı ve garip bulmadığı bazı noktalar var. Bu noktaların başında Şirin karakteri geliyor. Şirin’in yaptıkları yanına kar kaldıkça Kadın izleyicileri de artık sinir olma noktasından geçti ve “Şirin’dir bu ne yapsa yeridir” diyerek üzerinden durmaya bile gerek görmüyor.

En son elinde silahla hırsız kovalayan Şirin’in, o sırada Sarp’ı öldürdüğünü itiraf etmesini, bunu da Arif’in duymasını, sonrasında da Arif ile Şirin’in diyaloğunu ve Arif’in Şirin’in ses kaydını almasını fragmanda izledik.

Kadın 78. bölüm 2. fragmanında yaşanan bu detayları videoda bulabilirsiniz.Ancak Kadın dizisi hayranları artık Şirin konusunda o kadar sinirleri bozuk ki, “78 bölümdür herkes Şirin’in elinde oyuncak” yorumu tam da bu ruh halinin dışa vurmasını anlatıyor.

Kadın dizisi izleyicilerini çok üzdü! Bu kadar da olmaz ki! 7

Kadın dizisi izleyicileri aslında Şirin’in yapıma olan büyük katkısını ve ne yapacağı bilinmeyen tek karakter olduğu için de sürükleyici bir noktada olduğunun farkında. Ancak Şirin’in yaptıklarının artık gerçeklikte uzaklaşması, izleyicinin de bu karakteri aklında karikatürize etmesine yol açıyor.

Şirin bedel ödemedikçe, izleyici önce sinir oldu şimdi ise bu durumu artık önemli bulmuyor, zira Şirin karakteri gerçek hayatta olması mümkün olmayan karikatürize bir kişilik…

Bir izleyici diyor ki, “Senarist bu Şirin cin olup seni çarpsaydı keşke…” Şirin karakterinin hak ettiği cezaları almaması izleyiciler hem çok üzüyor hem de diziye olan bağını artık olumsuz etkiliyor. Seray Kaya’nın rolün hakkını verdiğini de bir dip not olarak ekleyelim.

İşte Kadın 78.bölüm 2. fragmanı: