Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi reytinglerde büyük olay yarattı! Ufak Tefek Cinayetler çakıldı

Kadın dizisi reytinglerde büyük olay yarattı! Ufak Tefek Cinayetler çakıldı

tarafından ker_def

23 Ekim reyting sonuçları ortaya çıktı…

Televizyon Gazetesi Detay

Fox TV ekranlarında dün akşam 36. bölümüyle izleiycilerin karşısına çıktı. Uzun süredir Sarp’ın çocukları Nisan ve Doruk ile aşkı Bahar’ın yaşadığını ne zaman öğreneceği merak ediliyordu. İşte bu 36. bölümde gerçekleşti. Sarp sonunda gerçeği öğrendi… Çocukları ile buluştu. Bahar’ın hastalığını öğrendi.

Dizinin izleyicileri ekran başında gözyaşlarını tutamadı… Kadın dizisinin 36. bölümünde yaşanan bu hareketli anlar reytingleri de adeta patlattı.

Totalde 12.3 reyting ve 29.9 izlenme payı elde eden dizi AB grubunda da 11.2 reyting ve 27.1 izlenme payı ile günün birincisi oldu.

Dizinin geçen haftadan bu haftaya reytinglerinde ciddi bir yükseliş de gözlemlendi.

16 Ekim tarihindeki 35. bölüm totalde 10.94 reyting, AB grubunda da 9.11 reyting elde etmişti.

Sarp’ın gerçekleri öğrendiği 36. son bölümün reytinglerde de sıçrama yaptığı gözlemleniyor.

23 Ekim reytinglerinde atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi totalde 8.4 reyting ve 19.6 izlenme payı, AB grubunda da 7.9 reyting ve 18.3 izlenme payı ile 2. sırada yer aldı.

TRT1’in dizisi Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi 3.3 reyting ile totalde 10. sırada yer alırken, Star TV’nin dizisi Ufak Tefek Cinayetler 3.03 reyting ile 13. sırada kendisine yer bulabildi.

AB grubunda ise Ufak Tefek Cinayetler 4.4 reyting ile 6. sırada yer aldı. Mehmetçik Kutlu Zafer ise 3.8 reyting ile 8. oldu.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin onca tanıtıma karşın düşüşünün devam etmesi de bir hayli dikkat çekiciydi. Geçen hafta dizi totalde 3.33 reyting elde etmişti. AB grubunda ise 5.26 reytinge ulaşmıştı. Dizinin yeni bölümü için yapılan tanıtımların işe yaramadığı bu sonuçlarla ortada. Dizinin düşüşü bir türlü durdurulamıyor…