Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi sağ gösterip, sol vuruyor! Dizideki saçma algıyı da Arif kurtaracak!

Kadın dizisi sağ gösterip, sol vuruyor! Dizideki saçma algıyı da Arif kurtaracak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisi, bu akşam 39. bölümüyle ekrana gelecek.

Heyecanla beklenen yeni bölümde, özellikle Arif’in Hatice, Yeliz ve Enver ile konuşması dizinin çok konuşulan sahnelerinden olacak.

Bir kaç gün önce yayınlanan 2. tanıtımda Yeliz’in “Sarp’ın yaşadığını Bahar’a söyleyeceğiz” sözüne “Kız bir nefes alsaydı” diyen Arif, karşılığında duyduğu sözle adeta çılgına dönüyor.

Yeliz, “Kız nefes alırken fırsatçı Arif de gitsin kapsın kızı değil mi?” diyerek Arif’i çok kızdırıyor. Bunun üzerine eve girip Hatice ve Enver’e “Hepiniz öyle mi düşünüyorsunuz gerçekten? Benim fırsatçı olduğumu mu düşünüyorsunuz?” diyerek patlıyor Arif.

Aslında dizinin takipçileri için bu sözler çok dikkat çekici! Çünkü sosyal medyada Sarp’tan taraf olan izleyicilerin büyük çoğunluğu Arif’in bir fırsatçı olduğunu düşünüyor ve dillendiriyordu.

Kadın dizisi sağ gösterip, sol vuruyor! Dizideki saçma algıyı da Arif kurtaracak! 7

Özellikle Sarp’ın yaşadığını öğrendikten sonra Bahar’a söylememesi, hastaneye yatar yatmaz Bahar’a evlenme teklif etmesi, Sarp’ın ortaya çıkmasıyla birlikte Bahar’ın ondan uzaklaşacağı düşüncesiyle Arif’in bir anda harekete geçtiği izlenimini yaratıyordu. Sarp ve Bahar’ın birlikte olmasını isteyen Sarbah’çılar da Arif’e tepki gösteriyordu.

Yeliz, işte tam da bu şekilde düşünen izleyicilerin sesi oluyor aslında, Arif’e ‘fırsatçı’ diyerek! Senarist sosyal medyadaki eleştirileri, yorumlara bakıp da mı böyle yazıyor bilemiyoruz ama yaratılan algıyı gayet iyi yönettiği görülüyor.

Geçtiğimiz hafta, Sarpçıların gönlü alınmıştı. Çocuklarına kavuşan, perişan haldeki Sarp, herkesin yüreğini sızlatmıştı. Bahar’ı bir kaç saniye gördüğü o anlardaki hali ise ekran başındakileri çok sarstı.

Sarp’ın da suçsuz olduğu, kendisinden saklananlar ve arkasındaki adamlar yüzünden yaşadıkları, Şirin’in yalanı nedeniyle Bahar ve çocukların öldüğünü sanması derken Sarp da izleyicinin gözünde başka bir yere oturdu.

Tabii dizinin başından beri süren Sarbah ve Arbah’çılar arasındaki tartışma sosyal medyada hala sürüyor. Dolayısıyla dizide de bir hafta Arif’e, bir hafta Sarp’a söz verilir gibi bir durum oluşmuş!

Şimdi sıra Arif’te. Bu kez itibarını kurtarma sırası ona geldi! Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde, sosyal medyada kendisine ‘fırsatçı’ diyenlere yanıt vermeye geliyor!

İşte Arif’in fragmandaki dikkat çeken sözleri:

İşte Arif’e gelen yorumlardan bazıları:

Youtube’da 39. bölüm 2. tanıtımına gelen yorumlardan bazıları…

-Ay bezdim! Senarist çift taraflı mont gibi. Bi öyle bi böyle. Düşünüyorum bazen acaba her bölüm senarist falan mı degisiyor diye. Reyting düşmesin diye iki tarafı da idare ediyor resmen. Arifciler tepki gösterince hoopp Arif’i haklı çıkarma çabasında. Arifcilerin tepkisinden kaçacağım derken Sarpçıların tepkisine yakalanacaksın.

-Herkes Arifi ne çabuk Sildi.Hele çocuklar.Enver in hastaneye kaldırılışında Bahar da Çocuklar da Arife sığınmadımı?Bahar hasta diye Çocuklarını hergün okula bırakmadımı, defalarca çocuklarlada Baharla da ilgilenme dimi.Çocuklara çok kızgınım

-Fırsatçı Arif ne demek???? Bu adam Bahar’ın en zor gününde yanında değil miydi? Ölüceğini bile bile sevmedi mi Bahar’ı? Doruk ve Nisan’a sahip çıkmadı mı? Evet Sarp suçsuz ama Arif’i bu kadar çabuk harcamayın.

-Ben severken gözlerinin içi gülen insanların yanındayım ve Arif böyle niye çekilsin aradan sarp pırıl ı seçti bence böyle devam etmeli bahar sarpin yaşadığını ogrendiginde affedermi onca şeyleri duyduktan sonra onu uzaktan değil yanında caninda sevecek birine ihtiyacı var

-Senaristin amacı, Sarpçılar ve arifcileri her iki tarafı da parmağında oynatmak. Bi bölüm bakıyor Sarpçılar tepki gösterdi Arif’i iyi göstermeye çalışıyor. Bi bölüm bakıyor arifciler tepki gosterdi Sarpi iyi göstermeye… Reyting düşmesin diye elinden geleni yapıyor. Böyle giderse izlemicez. Sarpçılar olarakta, Arifciler olarakta. Bi bölüm Arif’i kötü gösteriyorsunuz, diğer bölüm Sarp’ı. Ne olduğu belli değil. Bahar ikisini de seçemez kimi seçicekse onu iyi gösterin. Bi öyle bi böyle yapmayın. Güzelim diziyi ne hale getirdiniz ya…

-Fırsatçı Arif mi? Arif Bahar’ın en kötü gününde yanındaydı onu hasta haliyle en kötü haliyle sevdi, söylemedi çünkü topluca bir karar alınmıştı bunu sırf Sarp’ı seviyosunuz diye Arif’in omuzlarına yükleyemezsiniz!

-Yuru be arif valla cekilme o kizin surekli yaninda olan sendin kimse kusura bakmasin cocuklar icin evet babalaridir bisey diyemem ama asla sarp ve bahar bir araya gelsin istemiyorum asla insallah oyle olmaz,insallah bahar arifi sarpi ogrenince bir kalemde silmez

-Arifin suçu yok, Sarp bilmiyordu onunda suçu yok o da öldü biliyordu bence iki tarafta masum .. Fakat Sarp bilmeden kendine yeni bir hayat biçti. Baharsa kendine hayat biçmesede çocukları için çalıştı çabaladı ve sonunda Arife bağlandı. Bu durumda Bahar ve Arif daha mantıklı geliyor bana.