Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi sanki yer yarıldı da içine girdi! Bu ne suskunluk!

Kadın dizisi sanki yer yarıldı da içine girdi! Bu ne suskunluk!

tarafından ker_def
Kadın dizisiyle ilgili garip durumun siz de farkında mısınız?

Televizyon Gazetesi Analiz

Özge Özpirinçci’nin muhteşem performansının yanı sıra Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya ve Feyyaz Duman’ın harika oyunculukları Kadın dizisini geçtiğimiz sezonun en çok izlenen yapımlarından birisi yapmış, aynı zamanda dizinin müthiş bir hayran kitlesi oluşmuştu.

Hikayenin nereye gideceğini tahmin bile etmenin çok zor olduğu Kadın dizisinin takipçileri senaristlere sezon bölümünde Bahar ile Sarp’ın hala karşı karşıya gelmemesi nedeniyle bir hayli tepki göstermişti.

Şimdilerde de dizinin hayranlarının homurtularını duymak mümkün.

Sosyal medyaya yansıyan hoşnutsuzluğun sebebi ise tüm dizilerle ilgili bir iki bilgi ve fotoğraf bile olsa paylaşılmasına veya bir şekilde tüyolar sızdırılmasına karşın Kadın dizisiyle ilgili yaprak kımıldamıyor.

Yeni sezonda hikayenin nereye gideceği, yeni oyuncu katılıp katılmayacağı, sete ne zaman çıkılacağım, muhtemel yeni sezon ilk bölümünün yayın tarihi gibi hiçbir konuda diziden haberler gelmiyor.

Hatta dizinin sosyal medya hesapları da adeta suskunları oynuyor… Twitter, Facebook ve instagram’da dizi sırasında sayısız paylaşım yapan Kadın’ın sosyal medya ekibi son olarak 12 Temmuz’da diziden bir sahne paylaşmış ve neredeyse 1,5 aya yakın zamandır diziyle ilgili hiçbir paylaşım yok.

Haliyle dizinin takipçileri de merak ediyor ve bu durumun sebebini soruyor.

Kadın dizisi sanki yer yarıldı da içine girdi! Bu ne suskunluk! 7

Medyapım’ın Kadın dizisinin üzerine titrediğini biliyoruz. Ancak yeni sezon ile ilgili ufacık bilgiler bile vermemek, hiçbir paylaşımda bulunmamak dizinin hayranlarına da önem vermemek anlamı taşımıyor mu?

Diziden hiçbir bilginin paylaşılmaması heyecanı artırıyor belki ama, heyecanı artırmak için de bazı bilgiler paylaşmak faydalı olacaktır.

Dizinin takipçileri şimdi Medyapım’dan bu noktada bilgi paylaşmasını bekliyor.

Bir dip not da Kadın dizisinin Youtube sayfası için… Dizinin Youtube sayfasında eski bölümlerden çok sayıda sahnenin sürekli olarak paylaşılması önemli bir adım. Dizi hayranları da eski sahneleri ilgiyle takip etmekte.