Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi sezon arasından sonra gümbür gümbür geliyor!

Kadın dizisi sezon arasından sonra gümbür gümbür geliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın, 23 Ocak akşamı 46. yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizinin 46. bölümünden 2. fragman da geldi.

Bahar ve çocukları Nezir’in adamlarından kaçıran Sarp, binada patlayan silahla kimin öldüğünü Bahar’a söylemiyor. Birlikte gittikleri evde Doruk, anne ve babasını birlikte görmekten büyük bir mutluluk yaşarken, hep beraber uyumayı teklif ediyor.

Kadın dizisi sezon arasından sonra gümbür gümbür geliyor! 7

Bahar ve Sarp, çocuklarının bu isteği karşısında ne söyleyeceğini bilemezken çalan kapının ardında ise onları bir sürpriz bekliyor.

Pırıl, çocukları ile birlikte eve geliyor. Kapıyı açan Nisan, kim olduğunu bilmediği bu kişilere bakarken Sarp ve Bahar da büyük şok yaşıyor.

Pırıl, ne yapacak? Bahar ve Sarp’a nasıl bir tepki verecek büyük merak konusu. Ancak dizide en çok merak edilen, kimin öldüğü!

İşte 46. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Enver’e gönderdiği telefonla Bahar’a ulaşan Sarp’ın tek isteği Bahar ve çocuklarının güvende olmasıdır. Bahar’ın ise tüm olanlardan sonra Sarp’a güveni kalmamıştır. Bundan sonra söyleyeceklerine de inanmak istemez. Çünkü Bahar’ın aşkından daha önemli tek bir şeyi vardır; çocukları. Diğer yandan Nezir de artık hamle yaparak, Bahar ve çocuklarının yaşadığı mahalleye adamlarını gönderir.