Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi sezon finaline doğru iki şok birden yaşattı!

Kadın dizisi sezon finaline doğru iki şok birden yaşattı!

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Kadın dizisinin dün akşam ekrana gelen 29. bölümünde iki önemli gelişme yaşandı.

Bahar’ın hastalığı gittikçe ilerlerken Hatice, Ece’nin Bahar’ın kardeşi olmadığını DNA testiyle öğrenip hayal kırıklığına uğramıştı.

Ancak ECe’nin annesi Bahar, Hatice’yi aradığında herkes heyecanlandı, çünkü Hatice’nin unuttuğu bir şey vardı. Bahar’ın 2 kızı vardı ve büyük olan kızı Ece mi bilmiyorduk.

Bahar, Hatice ile konuşmak istedi ama DNA testinin sonucunu alan Hatice, ilk aradığında “Bizim konuşacak bir şeyimiz kalmadı” diyerek telefonu kapattı. Israrlı davranan Bahar, tekrar aradığında bu kez DNA testi sonucunda Ece’nin Bahar’ın kardeşi olmadığı sözleri üzerine “Bahar Ece ile değil, Burcu ile kardeş” sözüyle hem izleyici hem Hatice kalakaldı!

Kadın dizisi sezon finaline doğru iki şok birden yaşattı! 7

Diğer gelişme ise Enver’in telefoncu Mahir’e gittiğinde Sarp’ın yaşadığını öğrenmesi oldu. Uzun süredir Şirin ve Levent’in bir türlü kimseye söyleyemediği gerçeği Hatice de öğrenmişti ama Şirin’e inanıp inanmamak konusunda kararsız kalmıştı. Bir kaç haftadır izleyiciyi adeta ekran başında delirten durumu, sonunda Enver öğrendi.

Yeni bölüm tanıtımında da Şirin’e gidip ‘Sarp’ı buldun buldun yoksa polise gidiyorum” sözleri üzerine artık Bahar ve Sarp’ın karşılaşma olasılığı daha da yakın bir ihtimal olarak görünmeye başlandı.

Haftalardır izleyenlerin eleştirilerine neden olan iki konunun çözümüne yönelik bu iki gelişme, dizinin takipçilerini de mutlu etti.

Yeni bölüm tanıtımında ise Sarp’ın annesinin Bahar’ı ziyaret etmesi, olayların yavaş yavaş çözüleceği ihtimalini doğurdu.

İşte Bahar’ın bir kardeşi olduğunu söylediği o anlar:

İşte 30. bölüm 1. fragmanı:

 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Her ne olursa olsun Bahar’ın ailesinin zarar görmesini istemeyen Alp, Şirin ile konuşmaya gider. Levent ise Şirin’in Alp’e olan tavırlarından ve heyecanından rahatsız olur. Hastalığının ilerlemesi üzerine iyice halsizleşen ve ağrıları artan Bahar, çocuklarının üzülmemesi için de her şeyi yapmaya hazırdır.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Alp’in Amerika’ya dönmeyeceğinden emin olan Pırıl, geri dönmeye karar verir. Jülide’nin eline Alp’in hayatıyla ilgili bir koz geçmesi üzerine de Pırıl cephesinde işler iyice karışacaktır. Bahar’ın bozulan telefonunu tamirciye götüren Enver ise inanamayacağı bir gerçekle yüzleşir…