Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi, sonunda Arif’in itibarını kurtardı da bir nebze rahatladık!

Kadın dizisi, sonunda Arif’in itibarını kurtardı da bir nebze rahatladık!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
38. bölümüyle ekrana gelen Fox TV’nin Kadın dizisinde, özellikle Arif ve Bahar’ın birlikte olmasını isteyen izleyicilerin büyük eleştirisini alan konu, bir nebze olsun açıklığa kavuştu.

Feyyaz Duman’ın oynadığı Arif’in, Bahar’a olan aşkı, onun için yaptığı fedakarlıklar ve iki çocuğunu bir baba şefkatiyle sahiplenmesi, diziyi takip eden pek çok kişinin takdirini kazanıyor.

Arif, her koşulda ve şartta Bahar’ın yanında olarak, onun sevgisini de kazandı.

Ancak Sarp ortaya çıktıktan sonra işler değişmeye başladı. Arif, bu gerçeği Bahar’dan gizlemeye başladı. Aslında mert bir adam olan Arif’in böyle bir şey yapabileceğine kimse inanmadı.

Çünkü daha önce Bahar’dan sakladığı şeylerden dolayı yaşadıkları gerginlik, Arif için büyük bir ders olmuştu. Daha da önemlisi, sadece Bahar’ın mutluluğunu isteyen Arif gibi karakterdeki birinin, kocası ortaya çıktı ve onu kıskandığı için böyle bir şey yaptığına kimse inanmak istemiyor.

Sarp ortaya çıktıktan sonra iyice gerginleşen ve onu takip eden, Enver’in evinin önünde onunla restleşen, adı her geçtiğinde öfke kusan Arif’i görmek, izleyiciyi şaşkına çevirdi. Kimse onun bu davranışlarına anlam veremedi.

Sosyal medyadan pek çok izleyici, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan ve Arif ile Sarp’ın karşı karşıya geldikleri sahnelere tepki yağdırdı. Sarp için Arif’in harcandığını düşünen izleyiciler, Arif karakterine bunu yakıştıramadı.

Kadın dizisi, sonunda Arif'in itibarını kurtardı da bir nebze rahatladık! 7

Bu hafta yayınlanan yeni bölümde Arif, içinde yaşadıklarını anlattı da bir nebze olsun itibarını kurtardı! Daha doğrusu, senarist ya bu eleştirileri dikkate aldı ya da hikayeye biraz gizem katmak için yapıldı.

Arif, Sarp’ın yaşadığını bildiğini Bahar’a söyleyememenin vicdan azabını çekiyordu. Doktorların böyle kritik bir süreçte olan Bahar’ın bunu kaldıramayacağını söylemeleri üzerine saklamak zorunda kaldığını anlatıyordu. İşte bu bir kaç cümle, samimi iç döküş, sosyal medyada Arbah olarak Arif ve Bahar’ın birlikte olmasını isteyen izleyicilerin de çok hoşuna gitti ve mesaj yağmuruna tuttular.

İşte o yorumlardan bazıları: