Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi ters köşe yapayım derken, baltayı taşa mı vuracak?

Kadın dizisi ters köşe yapayım derken, baltayı taşa mı vuracak?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Salı akşamları Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinin 26. bölüm 2. tanıtımında Şirin’in, Sarp’a ulaşarak telefonda Bahar ve çocuklarının yaşadığını söylediği görüldü.

Heyecan yaratan bu sahnenin ardından sosyal medyada izleyenlerin tahminleri havada uçuştu. Dizinin müdavimleri, bu sözleri Sarp’ın duymuş olduğundan pek de emin değil.

Yapılan yorumlar arasında Şirin’in, Bahar ve çocukların yaşadığını söylediği kişinin Sarp’ın kayınpederi Suat çıkacağı ile ilgili ihtimaller sıkça yorumlanıyor.

Kadın dizisi ters köşe yapayım derken, baltayı taşa mı vuracak? 8

Bir başka ihtimal ise, Şirin’in akli dengesinin yerinde olmadığı ve söylediklerini kimsenin ciddiye almayacağı ile ilgili.

Bir izleyici “40 yılda bir iyilik yapacak o da işe yaramayacak!” diyerek durumu özetliyor. Yeni bölümde neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz ancak dizinin dikkatli izleyenlerinin iddia ettiği bu ihtimaller doğru çıkarsa, Kadın dizisi yine eleştiri oklarını üzerine çekecek!

Artık Sarp’ın yaşadığının Bahar tarafından öğrenilmesi ve daha da önemlisi Sarp’ın Bahar ve çocuklarının ölmediğini öğrenmesini istiyor izleyenler.

Kadın dizisi ters köşe yapayım derken, baltayı taşa mı vuracak? 9

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Sezon başından beri izleyenleri heyecanlı olaylarla sürükleyen Kadın’a gelen en büyük eleştiri, artık bu sırrın ortaya çıkması yönünde. Sabrı kalmayan izleyiciler sosyal medyada yorumlarla Şirin’in sözlerini Sarp’ın duyduğundan hayli ümitsizler. “Artık heyecanlanamıyorum bile, Sarp yine öğrenemeyecek, biz de ekran başında delireceğiz”, “Telefonun ucundaki kesin Sarp değildir”, “Fragmanda böyle gösteriyorlarsa kesin Sarp değildir”, “Şirin sesli mesaj atıyordur”, “Artık biraz hızlandırın şu diziyi, tadı kaçıyor” şeklinde yorum yapan izleyiciler, fragmana pek de inanmış gözükmüyorlar.

Zaten pek çok yorum da bu sahnenin muhtemelen 26. bölümün final sahnesi olduğu ve yanıtın da ancak bir sonraki 27. bölümde alınacağı yönünde.

Dizilerin müdavimlerini artık fragmanlarla heyecanlandırmak pek mümkün olamıyor bu olayda da görüldüğü üzere. Ters köşeymiş gibi duran tanıtımlara izleyenler o kadar alıştı ki hep altında bir bit yeniği olduğu ve aslında konunun içinde bir ters köşe olmadığı, beklenmeyen bir durum yaşanmayacağı ile ilgili yorumlar sıklıkla sosyal medyada yorumlar yapıyorlar.

Bakalım Kadın dizisi gerçekten ters köşe mi yapacak bu kez, yoksa izleyici gerçekten haklı mı?

İşte tartışma konusu olan Kadın 26. bölüm 2. tanıtımı: