Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Zehra’da itiraflar arka arkaya geliyor!

Adı Zehra’da itiraflar arka arkaya geliyor!

tarafından zk zk
FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Adı Zehra dizisinin yeni bölümü 28 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Zeynep Çamcı, Hatice Aslan ve Alican Yücesoy’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde Ceren, evi terkediyor. Leyla’nın Mine’nin kızı olduğunu söyledikten sonra Ceren’in gitmesi işleri karıştırıyor. Bu arada Hayal’in oğlu Murat’ın kalbinden rahatsız olduğu ortaya çıkıyor. Kadir ise Zehra’nın peşinde. Ancak Zehra’nın yaptığı itiraf her şeyi değiştirecek!

İşte Adı Zehra 10. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Genco ve Zehra eve döndüklerinde şok edici bir manzarayla karşılaşmıştır. Kanlar içinde yerde yatan Nadir, hastaneye kaldırılır. Babası için endişelenen Genco, bir yandan da Şule’nin neden böyle bir şey yaptığını merak etmektedir. Nadir kendine gelebilecek midir? Olayla ilgili Şule ve Nadir herkese ne anlatacaktır?

Adı Zehra'da itiraflar arka arkaya geliyor! 7

ADI ZEHRA TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Zehra bu soruların cevabını merak ederken bir yandan da Mine’nin gerçek anne ve babasının kim olduğunu öğrenebilmek için Hayal’le bir plan yapar. Ancak Şule’nin karşı atağıyla yaşanan şok edici bir gelişme Zehra’nın planlarını altüst edecektir! Öte yanda Ceren ve Leyla arasındaki savaş iyice kızışmıştır. Bu savaş nereye varacaktır?