Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Arif, bir laf etti, resmen dizi tarihine adını yazdırdı!

Kadın dizisinde Arif, bir laf etti, resmen dizi tarihine adını yazdırdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Anaiz
Kadın dizisinin yayınlanan 31. bölümünde Arif’in Bahar’a olan aşkını itiraf ettiği o sahne, sosyal medyaya da damgasını vurdu.

Uzun süredir içten içe Bahar’a aşık olan Arif, duygularının saklamaktan vazgeçti ve hem Enver’in hem de Ceyda’nın çabalarıyla Bahar’a açıldı.

Deniz kenarındaki bir çay bahçesine Bahar’ı götüren Arif, öyle sözler söyledi ki ekran başındakileri de hem duygulandırdı hem de şaşırttı.

Bahar ve Arif aşkının artık başlamasını isteyen izleyenlerin büyük bir sevinçle karşıladıkları bu sahneye yorum üstüne yorum yağıyor sosyal medyada.

Bu gelişme sonrasında Enver’in hastaneye kaldırıldığı haberi, herkesi hüzne boğdu. Haberi duyan Nisan’ın Arif’e koşması ve sonrasında Bahar’ın kucağında Doruk ile Arif’e gelip sığınmasıyla izleyicilerden “işte şimdi tam bir aile oldular” mesajları yağdı.

Kadın dizisinde Arif, bir laf etti, resmen dizi tarihine adını yazdırdı! 7

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Birlikte cafeye gittikleri o günün akşamında olan bu anlar, Arif’in Bahar ve çocukları her halleriyle nasıl kucakladıklarını bir kez daha ortaya koymuştu.

Bahar’a “İyi, ben de zaten bütün bunlarla birlikte seviyorum seni. İki çocuğunla, hasta halinle. Dur bakalım ilerde iyileşirse severim demiyorum ki. Bugün de seviyorum. Her koşulda seviyorum” dediği anlarda, ekrandan adeta bir duygu seli aktı.
Yapılan yorumlarda Feyyaz Duman’ın oynadığı Arif’in Bahar için yaptıkları ve onu her koşulda seveceğini söylediği o sözler “Arif gibi sevmek” şeklinde yorumlara neden oldu.

Arif’in bu sözleriyle izleyenlerin gönlünü bir kez daha fethettiği görülürken ‘Arif gibi sevmek’ sözü de dizi tarihine şimdiden yazıldı!

Arif’in naif, fedakarca ve karşılıksız bir şekilde sevmesi, dizinin takipçilerinin de bu şekilde yorumlarına neden oluyor.

Doruk ve Nisan ile geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde aşkı tarifi de Arif’in bakış açısını ortaya koymuştu. “Sen birini seversin o kadar” sözleri Doruk ve Nisan’ı çok güldürse de Arif’in, Bahar’ı karşılıksız bir şekilde sevdiğini gösteriyordu.

İşte Arif’in Nisan ve Doruk’a aşk konusundaki düşüncelerini anlattığı o sahne:

İşte Arif’in Bahar’a olan aşkına yapılan sosyal medyadaki yorumlar: