Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Bahar, yaşadığı şokla Sarp’a okkalı bir tokat atıyor!

Kadın dizisinde Bahar, yaşadığı şokla Sarp’a okkalı bir tokat atıyor!

tarafından zk zk
Fox TV’de dün akşam 49. bölümüyle ekrana gelen Kadın dizisinde Bahar, sonunda Yeliz’in öldüğünü öğrendi.
Televizyongazetesi/Detay

Ceyda’nın telefonunu açan Emre, “Başın sağolsun” sözleri üzerine korkunç haberi Bahar’a vermiş oldu!

Çocuklarının arabadaki televizyonda Yeliz’in fotoğrafını görmesinden sonra şüphelenen Bahar, Doruk’un Pırıl’ın telefonunu almasından sonra Yeliz’i aradı. Telefon kapalı olunca Ceyda’yı arayan Bahar, telefona çıkan Emre’nin yaptığı gafla Yeliz’in öldüğünü öğrenmiş oldu.

Kadın dizisinde Bahar, yaşadığı şokla Sarp'a okkalı bir tokat atıyor! 7

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizinin 50. bölüm tanıtımında ise, büyük acı yaşayan Bahar, Yeliz’in ölümünden Sarp’ı sorumlu tutuyor.

Sarp, hiç beklemediği bir tepki alıyor ve Bahar’ın “Neden sen ölmedin ki? Bunların hepsi senin yüzünden oldu…” sözleriyle büyük bir hüsrana uğruyor.

Bu arada Arif, Bahar ve çocukların kaldığı yere gelecek. Arif’in oraya nasıl geldiği merak konusuyken, Bahar ve çocukaların koşup Arif’e sarılması da Sarp’ı daha büyük bir hayal kırıklığına uğratacak…

İşte 50. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Münir’in sesini hatırlayan Bahar, çocuklarını kaçıran adamın o olduğunu anlar. Her şeyi parça parça hatırlayan Bahar, bu işin içinde Pırıl’ın da olduğunun farkına varır ve ona asla unutamayacağı bir ders verir. Ama bu dersi verirken ona verdiği sözü de tutmayacaktır. Çünkü Bahar’ın hayatta tek affedemeyeceği şey birinin çocuklarına zarar verme düşüncesidir.

Pırıl’ın ve Münir’in planlarını öğrenen Sarp ise deliye döner ve artık onları hayatında istemediğini söyler. Ama Pırıl, Bahar’ın tüm suçlamalarını kabul edecek midir? Sarp’ın Ali ve Ömer hakkındaki konuşması ise akıllara başka bir soru getirecektir. Ali ve Ömer gerçekten Sarp’ın çocukları mı? Artık evini ve ailesini çok özleyen Bahar onlara ulaşmanın bir yolunu bulur. Beklenmedik bir kişinin Bahar’a cevap vermesiyle işler iyice karışacaktır.