Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde büyük şok! Bahar, Sarp’ı öğrenmek üzere!

Kadın dizisinde büyük şok! Bahar, Sarp’ı öğrenmek üzere!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kadın dizisi, 33. bölümüyle yeni sezona giriş yaptı.

Fox TV’de ekrana gelen ve Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrolünde oynadığı dizide Bahar, sonunda Sarp adını duydu.

Duydu evet duymasına da yaşadığını öğrenecek mi yoksa bir tesadüf isimmiş gibi geçiştirilecek mi henüz bilmiyoruz!

Ancak bu bile büyük bir gelişme oldu dizi açısından. Geçtiğimiz sezon defalarca kez karşılaşmalarına rağmen bir türlü birbirlerini göremeyen, çevresindeki herkesin yaşadığını bilmesine karşın Bahar’ın hala öğrenememiş olması izleyenleri ekran başında iyice çileden çıkarıyordu.

Sosyal medyada diziye yönelik en büyük eleştirilerden birisi de buydu.

Dizinin 33. bölüm ilk sahnesi, sezon finalinden devam etti ve Doruk babasını gördü, Sarp da onu. Ancak Arif, hiç bir şey söylemeden Sarp’ı gördüğü ve tanıdığı halde Doruk’u çeke çeke götürdü.

Doruk, annesine babasını gördüğünü söyledi ama kimse ona inanmadı.

Fakat hastanenin başka bir yerinde başka bir hikaye yaşanıyordu. Hemşireye Enver’in odasını soran Sarp’ın tam önünde Jale duruyordu. Jale, Enver’in yeğeni olduğunu söyleyip kim olduğunu sordu, herkes nefesini tuttu ve başka bir isim söyleyeceğini düşündü ama o Sarp deyiverdi.

Kadın dizisinde büyük şok! Bahar, Sarp'ı öğrenmek üzere! 7

Jale tabii Bahar’ın kocasının adını bilmiyor, bilse de bir bağlantı kuramayacağı kesin. Dolayısıyla bir şey ifade etmedi bu isim ve kim olduğunu sorunca, Sarp da mahalleden birisi olduğunu söyledi.

SARP KONUSU TAM DA UCUNA GELMİŞKEN YİNE Mİ KAÇIRILACAK?

Ancak bu sürpriz karşılaşma, dizinin bölüm finalinde başka bir sürprizi beraberinde getirdi.

Oğlunu almaya Bahar’a gelen Jale, Hatice’ye hastaneye gelen mahalledeki Sarp’tan bahsetti. Sarp adını duyan Doruk kapıya fırlarken, arkasından şaşkın gözlerle Bahar fırladı ve o bölümün son sahnesiydi.

Bundan sonrası nasıl olur, arada yine kaynayıp gider mi Sarp’ın yaşadığı henüz bilmiyoruz ama herkesin aklına ilk gelen şey, Bahar’ın durumdan şüphelenip Sarp’ın resmini alıp gösterip ‘Bu mu?’ diye sorması herhalde!

Bakalım yine geçiştirilecek mi Bahar’ın Sarp’ın varlığını öğrenmesi yoksa izleyiciyi 34. bölümde büyük bir sürpriz mi bekliyor!

Muhtemelen geçiştirilecek gibi duruyor, çünkü 34. bölüm tanıtımı, diziden hemen sonra verildi ve Sarp ile ilgili hiç bir ipucu yoktu. Bahar’ın Jale ile konuştuğu görüldü ama ilik konusunda bir konuşma geçti aralarında. Jale, babasının diğer kızından ilik nakli yapılamayacağını, uyum sağlamadığını ve Şirin’den almak zorunda olduklarını anlattı.

Bu arada odasında yüklü miktarda para olan Şirin, babasına yakalandı ve yaşadıkları kavgadan sonra valizini alıp bir taksiye bindiği görüldü. Yani Bahar’ın Sarp’tan çok daha önemli bir derdi var şimdi! Hayatla ölüm arasında gidip gelen Bahar, kendisine en lazım olduğu zamanda Şirin’in gitmesiyle çok zor anlar yaşayacak anlaşılan!

İşte 34. bölüm tanıtımı: