Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde finale doğru büyük olaylar olacak!

Kadın dizisinde finale doğru büyük olaylar olacak!

tarafından ker_def

Kadın dizisinin 78. yeni bölümü izleyicilerle 14 Ocak Salı günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizi 4 bölüm sonra final yaparak ekrana veda edecek. 4 Şubat Salı günü yayınlanacak olan 81. bölümle birlikte final yapacak olan Kadın dizisinde finale kadar neler olacağı merak ediliyor.

En çok da Bahar-Arif ilişkisi nereye gidecek, Ceyda ve Raif aşkı gelişecek mi? Şirin yaptıklarının bedelini ödeyecek mi?

İşte bu 3 sorunun yanıtı 4 bölüm içinde verilecek. İzleyiciler de olayların sonucu ulaşmasını ekran başında izleyecek. Peki 78. yeni bölümde neler var? Detaylar şöyle:

Kadın dizisinde finale doğru büyük olaylar olacak! 8

Yeni yıla girmeye hazırlandıkları sırada apartmanda duyulan silah sesi herkesi korkutmuştur. Arif’in bu olay sırasında Şirin’in konuşmalarına tanık olması ise onu oldukça şaşırtır. Çünkü
Şirin eve giren hırsıza ablasının kocasını öldürdüğünü itiraf etmiştir.

Bu olay aynı zamanda da Bahar’ın Arif’i kaybetmeye dayanamayacağını anlamasına neden olmuştur. Bunu Arif’e itiraf etmesi ise ikisini birbirine daha da yakınlaştıracaktır.

Kadın dizisinde finale doğru büyük olaylar olacak! 9

Büyük finale son 4 bölüm kala her şey gün yüzüne çıkmak üzeredir. Şirin’in artık yaptıklarına tahammülü kalmayan Arif her şeyi anlatacak mı, yoksa kimse üzülmesin diye sessiz mi kalacak?