Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde gözden kaçan öyle bir dram var ki yürek parçaladı!

Kadın dizisinde gözden kaçan öyle bir dram var ki yürek parçaladı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Salı akşamları yayınlanan Kadın dizisinde, Bahar ve çocuklarının yaşadığı dramın yanında bir başka dram daha var ki izleyicilerin son bölümde daha da çok içini acıttı!

Bahar’ın çocuklarının yaşadığı yokluklar, yoksunluklar, annesinin ve sevdiklerinin çabalarıyla bir nebze de olsa onlara hissettirilmemeye çalışılıyor.

Belki oyuncaktan, yeni kıyafetlerden, çocukça taleplerinden mahrum kalıyorlar ama büyük bir sevgi çemberi içinde yaşıyor ve yaşadıkları yoksulluğun yerini, sevginin zenginliği alıyor.

Oysa dizinin bir başka küçük ismi var ki son dönemde onun yaşadığı dram gün yüzüne daha çok çıkmaya başladı. Jale ve Musa’nın oğulları Bora.

Önce, annesinin ilgisinden çok fazla nasibini alamayan Bora, anne ve babasının ayrılma kararından sonra şimdi annesiyle aynı evde kaldı. Jale, oğluna daha yakın davranmaya başladı.

Ancak babasına çok düşkün olan Bora, bir süredir onunla ayrı kalmanın acısını yaşıyor.

31. son bölümde Bora’nın yaşadığı dram, genel konunun arasında kaynamış gibi dursa da pek çok izleyici, onun yaşadığı derin dramı içinde hissetmeye başladı.

Kadın dizisinde gözden kaçan öyle bir dram var ki yürek parçaladı! 7

Kapının her çalmasında babasının geldiğini sanıp kapıya koşan ve eli boş dönen Bora, dizinin takipçilerinin de dikkatinden kaçmadı.

Bahar-Şirin-Arif-Enver-Sarp derken. aslında hikayenin detayında Bora’nın yaşadıkları da büyük bir dram.

Kapı son çaldığında Şirin’i gören Bora, daha fazla dayanamayıp ağlamaya başladı. Küçük oyuncu Demir Beyitoğlu’nun oynadığı Bora, öyle bir ağladı ki izleyenlerin içi parçalandı.

Annesinin durumu farketmesiyle babasına götürdüğü Bora, bu kez de oyuncaklarını kaybettiğini öğrenince öylesine içten ağladı ki sosyal medyada “Bu çocuğa sahne öncesi bir şey mi yaptılar? Bu nasıl ağlamak, içimiz parçalandı”, “Sırf rol uğruna ağladı çocuk.. içim eridi resmen yapmayın bunu” yorumlarına neden oldu.

Bora’nın ağlamasına dayanamayan Nisan ve Doruk’un, derme çatma, eski püskü ve sahip oldukları tek oyuncaklarını ona vermesi ise gözleri yaşarttı adeta.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Ancak Bora’nın yaşadıkları, artık Kadın dizisinin bir başka dramını da gözler önüne serdi.

Bora’nın bu tavrı ise izleyenlerin Jale’ye, ayrılık kararında ısrarcı olması nedeniyle tepki duymasına neden oluyor. Biz izleyici bakın ne söylüyor?

“Bora da yavrum bi popoyu doğrultamadı! Annenin peşinden koştu, tam anneyi yakaladı yüzü gülecek dedik, bu sefer babadan oldu! Hem de bir hiç uğruna! İşte bazı insanlara da rahat batıyor galiba. Saygı görülen bir mesleğin var, eşin seni seviyor , evladın da var! Milyonlarca hayatla karşılaşıyorsun, kendi hayatının mükemmelliği her gün yüzüne bir tokat gibi çarpması gerekirken hala şükretmiyor.”

Jale’nin ayrılık kararı bazı izleyenler tarafından da doğru bir tavır olarak kabul görüyor. Tartışmalı konuda izleyenlerin bir kısmı da bir kadının sevmediği bir adamla birlikte yaşamak zorunda olmadığı, onun da başka bir dram yaşadığı ve mutsuz bir evlilik içinde yaşamanın da çocuğa büyük zarar vereceği kanısında.

Bir izleyicinin şu sözleri de Jale’nin kararını doğru bulanların söylediklerinin özeti gibi:

“Hani şu mantık evliliği yaptık denen şey gibi, elalem ne der diye boşanamayıp evini mahşere çeviren mutsuz zombiler.. Aman çocuklar ziyan olmasın diye ölene kadar ömrünü çürütenler, aaaah ki ne aahh.. Anne yada babanın çıkarları için çocuklar mutsuz evliliklere alet edilmemeli.”