Ana sayfa Sosyal Medya Kadın dizisinde mülayim Arif idi, Baraj dizisinde Nazım olarak aslan kesildi!

Kadın dizisinde mülayim Arif idi, Baraj dizisinde Nazım olarak aslan kesildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Feyyaz Duman ismini birçok izleyici Kadın dizisi sayesinde duydu. Aslında Duman, farklı projelerde birçok sinema filminde yer almıştı ve bilinen birisiydi. Fakat geniş kitleler Arif karakteri ile Kadın dizisi sayesinde onu tanıdı…

Şubat ayında final yapan Kadın dizisinden sonra hemen yeni dizi anlaşması yapan ilk isim de yine ünlü oyuncu olmuştu. Mart ayında başlayan Baraj dizisinde Nazım karakterine hayat veren Duman, 17 bölümlük ilk dönemde içine kapanık ve pek ortalarda görünmek istemeyen, iddiasız bir karakter ile Nazım’a hayat verdi…

Nazım’ın ne zaman ki hakkı yendi, ne zaman sevdiği elinden alındı ve türlü oyunlarla 5 yıl hapse mahkum edildi, işte o andan sonra her şey değişti. Kadın dizisinde mülayim Arif’ten sonra artık Baraj dizisinde hasımlarına karşı aslan kesilen bir Nazım göreceksiniz.

Dizinin 18. bölümü itibari ile başlayan yeni dönemde Nazım artık zengin birisi ve kendisine çile çektiren herkesten de hesabı sormaya geldi. İşte bu sert karakterli yeni Nazım, izleyicilerin de çok ilgisini çekti. Baraj dizisinin yükselen reytinglerinin arkasında da hikayenin daha da ilgi çekici olmaya başlaması yatıyor.

Feyyaz Duman da Baraj dizisinin merkezindeki karakter ve intikam adımları ile dizi hayranlarını meraklandırıyor. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara gelen yorumlarda da dizideki karakterine yönelik göndermeler var.

Duman’ın set paylaşımına gelen, “Bu rol çok yakıştı sana kardeşim, al intikamını hepsinden” şeklindeki yorum dikkat çekti. Kendisine zarar veren herkesi doğduğuna pişman etmesi beklenen Nazım, neler yapacak bilinmez ama, izleyiciler şimdiden motive olmuş bile.

Nazım karakterini başarıyla canlandıran Feyyaz Duman’a hayranlarından birçok iltifat da eksik olmuyor. Her rolün altında ustalıkla kalkan oyuncu, sadece yerli değil yabancı hayranlar da kazanıyor ve sosyal medya hesabının takipçi sayısı da hızla artıyor.

Ünlü oyuncunun instagram hesabındaki takipçi sayısı da 200 bine yaklaştı.

Kadın dizisinde mülayim Arif idi, Baraj dizisinde Nazım olarak aslan kesildi! 7