Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kadın dizisinde Özge Özpirinçci’nin duygularını alt üst eden olay!

Kadın dizisinde Özge Özpirinçci’nin duygularını alt üst eden olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde 3 sezon boyunca Bahar karakterine hayat veren Özge Özpirinçci, normal yaşamında neşeli bir insan olmasına rağmen rolünde hayatı zorluklarla geçen ve sorunları bitmeyen bir karaktere hayat vermişti.

Youtube’da Pelin Kaya’nın programına konuk olan oyuncuya, bunu nasıl dengelediği sorusu soruldu. Özpirinçci, sokakta vatandaşların gösterdiği reaksiyonu anlatarak örnek verdi.

Sokakta vatandaşların ‘benim hikayemi anlatıyorsun’ şeklindeki yorumlarıyla da karşılaşan oyuncu, gördüklerinin kendisinde farkındalığı artırdığını ve büyüttüğünü ifade etti.

Özpirinçci, şu sözlerle dizinin hayatına olan büyük etkisine ilk kez değindi:

“Dizi izlenmesi arttıkça, insanlar sokakta sarılıp bana ağlıyor, ‘Benim hikayemi anlatıyorsun’ demeye başladılar. Oynadığım şeydense, bunun aslında ne kadar sıradan bir hayat olduğuna ve çoğunlukta bir hayat olduğuna tanıklık etmek beni çok parçalıyordu. Tabii ki de o insanın farklı farklı duygularını harekete geçiriyor. Daha çok yardım etmeye başlıyorsunuz, daha çok görmeye başlıyorsunuz. Farkındalığınız değişiyor, algılarınız açılıyor. O açıdan beni çok büyüttü ve besledi diyebilirim. ”