Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Avukat Ebru’su Dilşad Şimşek setin şifrelerini anlattı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Avukat Ebru’su Dilşad Şimşek setin şifrelerini anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dilşad Şimşek, Kertenkele dizisinden sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Avukat Ebru karakterine hayat veriyor. Oyuncu, dizide sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dizi TV programının sorularını yanıtlayan Dilşad Şimşek, çok ani bir haber ile diziye giriş yaptığını belirtti.

Şimşek, “Benim için müthiş bir adrenalindi. Sette gittiğimde bütün ekip bir aradaydı. O kadar heyecanlandım ki, sanki ilk dizi projem, ilk oyunculuk deneyimimmiş gibiydi” açıklamasında bulundu.

İlk set deneyimini de anlatan genç oyuncu, Sema Şimşek ile birlikte 10 erkek oyuncunun yer aldığı bir sahnede yer aldığını, heyecanının da yükseldiğini anlatan Dilşad Şimşek, “Titriyordum. Yönetmenlerimiz gelip beni sakinleştirdiler. Bu bile bende güzel bir anı olarak kaldı. Neden böyle oldu demedim,onu da çok tatlı tecrübelerim arasına koydum” açıklamasını yaptı.

Tecrübeli ve geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan EDHO’da çalışmanın detaylarından bahseden Dilşad Şimşek,”Yoruluyorlar ama kimse asla negatife düşmüyor.Herkes çok pozitif, herkes çok keyifli. Sanırım uzun zaman sonra ilk defa bu kadar birilerini hiç yılmadan, enerjisi bozulmadan keyifle çalışır halde gördüm” diye konuştu ve ekip arkadaşlarından öğrendiği de çok şey olduğuna değindi.

Avukat Ebru’nun sert bir karakter olduğuna vurgu yapan Şimşek, hem kadınsı hem de maskülen taraflarını yansıttığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Dizideki oyuncular hakkında da konuşan Şimşek, “Hepsi ayrı ayrı müthiş karakterler. Hepsine hayranlıkla ve ilgi ile izliyorum ve hepsinden kendime bir ders çıkartıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.