Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Sarp mı yoksa Arif mi kavgası yeniden başladı!

Kadın dizisinde Sarp mı yoksa Arif mi kavgası yeniden başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Feyyaz Duman gibi önemli isimleri buluşturan Kadın dizisi sezon finali yaparak yaz arası vermişti.

3. sezonda köklü değişiklikler beklenen dizinin 2. sezon finalindeki kaza herkesi şoke etmişti. Tırın çarptığı o kazada kim ölecek, kim geriye kalacak merakla bekleniyor.

Dizinin Youtube kanalında ise Sarp ve Bahar’ın en güzel sahneleri bir araya getirilerek bir video paylaşıldı. 11. ve 46. bölüm arasında en çok izlenen SarBah sahneleri 1,5 saati aşan bir videoda birleştirildi.

Dizinin hayranları ise bu paylaşıma yaptıkları yorumlarda Sarp ile Bahar’ın yeniden birleşmesi ve evlenmesi gerektiğini belirten yorumlarda bulundu.

Bir izleyici,”SarBah bize gerçek aşkların ölümsüz olduğunu ve ne olursa olsun çabalamaya değdiğinin bir kanıtıydı.Bu aşk bitmesin” diye yazdı.

Birçok Kadın dizisi hayranı da benzer mesajlarda bulundu. Hatırlanacağı üzere dizinin hayranları arasında Sarp – Arif kavgası uzun süredir sosyal medyaya yansımakta.

Ancak bazı izleyiciler Sarp ile Bahar’ın değil de Arif ile Bahar’ın aşk yaşaması gerektiğine yönelik yorumlarda bulundu.

Bahar’ın kiminle aşk yaşayacağı noktasında Kadın dizisi hayranları bir hayli hassas bir konumda.

Bu yüzden de yapılan her türlü paylaşım bu hassas durumu kaşımak anlamı taşıyor.

Kadın dizisinin 3. sezonunda ne olur bilinmez ama Bahar ile Sarp’ın mı yoksa Arif’in mi aşk yaşayacağı konusu bir hayli tartışma yaratacağa benziyor.