Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde tüyleri diken diken eden gelişme! Sıra çocuklara mı geldi?

Kadın dizisinde tüyleri diken diken eden gelişme! Sıra çocuklara mı geldi?

tarafından zk zk
Fox TV’de Salı akşamları yayınlanan Kadın dizisinin 48. bölüm 2. tanıtımını izleyenler adeta şoke oldu!
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde Nisan ve Doruk’un hayatı tehlikeye giriyor!

Sosyal medyada kimi izleyiciler tanıtımı izledikten sonra “Sıra çocuklara mı geldi?” diyerek isyan ederken, Sarp’ın çocukları koruyamamasını da eleştiriyor.

Yeni bölüm tanıtımında dikkat çeken olayda, Nisan ve Doruk’un arabaya bindikleri anda sokakta beliren iki siyah arabanın hızla gelmeleriyle Bahar, bir şeyler olacağını anlayıp çocuklarına koşuyor.

Nisan camdan bakarken ne olduğunu anlayamasa da adamlar silahlarını çekip gelen araçlara doğrultuyor.

Kadın dizisinde tüyleri diken diken eden gelişme! Sıra çocuklara mı geldi? 7

Ancak araba son derece hızlı ve kararlı bir şekilde gelip Nisan ve Doruk’un içinde olduğu araca çarpıyor.

Bahar, korumalar tarafından engellenirken çocuklarını kurtarmaya gidemiyor.

Bu dehşet verici olayın ardından ne olacağı heyecan içinde beklenirken, sosyal medyada diziyi izleyenler, çocuklara bir şey olmamasını diliyor.

Bu arada Pırıl, kendisini okulda gördüğünü Sarp’a söylememesi için Bahar’a rica ediyor. Bahar, kocasını istemediğini söyleyerek Pırıl’ı çok şaşırtacak.

İşte Kadın dizisi 48. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yeliz’in ölümüyle darmadağın olan Ceyda, hiç beklemediği bir şey ile daha karşılaşacaktır. Hatice, Enver ve Arif ise Bahar’dan haber alamadıkları için onu her geçen gün daha çok merak eder. Arif olanlardan ötürü mutsuz olsa da, tek isteği Bahar’ın güvende olmasıdır.

Dağ evine Pırıl’ın gelmesiyle evdekiler büyük bir şok içerisine girerler. Pırıl’ın her şey yolundaymış gibi konuşmalarına daha fazla dayanamayan Bahar’ın hatırladığı tek bir şey Pırıl’ın bütün sırlarını ortaya çıkaracaktır.