Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisindeki Arif’in bu noktaya geleceğini kimse tahmin bile edemezdi!

Kadın dizisindeki Arif’in bu noktaya geleceğini kimse tahmin bile edemezdi!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin Kadın dizisi, dizi sektörüne yepyeni bir isim kazandırdı.

Aslında daha önce pek çok filmde rol alan başarılı bir isimdi zaten Feyyaz Duman. Ancak bir dizide bu kadar etkin rol almasından sonra hayran kitlesi arttı.

Duman’ın, Kadın dizisinde oynadığı Arif karakteri, ona televizyon alanında da bambaşka bir ışık kattı. Feyyaz Duman, daha önce pek çok filmde rol aldı ancak Kadın dizisi ile hayran sayısını katladı.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk gibi isimlerin yanı sıra Bennu Yıldırımlar ve Şerif Erol gibi usta isimlerle buluşan oyuncu, dizinin en sevilen karakterlerinden birisi haline geldi.

Dizinin başlarında izleyicinin pek de sevmediği bir karakterdi. Önce anlaşılamadı Arif karakteri. Ancak daha sonra Bahar’a karşı mesafeli duruşunun altından, duygusal, sevecen ve iyi niyetli bir adam çıktı.

Kadın dizisindeki Arif'in bu noktaya geleceğini kimse tahmin bile edemezdi! 14

İzleyici, Bahar ve çocukları için yaptıklarından sonra Arif karakterine bambaşka bakmaya başladı ve dolayısıyla Feyyaz Duman da dizinin sevilen karakterleri içine girdi.

Son dönemde Sarp’ın geri dönmesiyle izleyicinin de “Arif mi, Sarp mı?” şeklinde ayrışmasına neden oldu.

Pek çok izleyici, Arif’in Bahar’a aşkına inanıp sahiplenirken, bir kısım izleyiciler de Sarp ve Bahar aşkına odaklandı.

Sonuç ne olacak, Bahar birinden birini seçmek durumunda mı kalacak, ‘Al Yazmalım Selvi Boylum’ filmindeki gibi emek mi, aşk mı kazanacak soruları şimdiden sorulmaya başlandı.

Bu arada Feyyaz Duman da dizinin baş köşesine oturan Arif karakteriyle ilgiyi üzerine çekmeye başladı.

Şimdilerde sosyal medyada bir Feyyaz Duman ilgisi de iyiden iyiye kendini gösteriyor. Duman ile ilgili olarak izleyiciler, “Çok iyi oyunculuk, mükemmel karizma, Arif olarak tanıdık ve çok sevdik o mahcubiyet o duruş, tek kelimeyle müthişsin Seviyorum ciddiyetini, samimiyetini,doğallığını,kalite akan fotolarını,herkes gibi olmayışını,iyi yüreğini,ince ruhlu oluşunu ve tabii ki en önemlisi muazzam oyunculuğunu, beni gamzelerine gömsünler, iyi ki tanıdık seni, süpersin” şeklinde mesajlar yağdırıyor.

Son dönemde ekranda dikkat çeken isimlerden birisi olmasının yanı sıra Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit gibi ‘yakışıklı’ imajına bambaşka bir duruş getiren Feyyaz Duman, jön olmayı, kusursuz bir fizik ve dikkat çekici bir yüz olmasının ötesinde bir yere taşıyor.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Oyunculuğundaki başarılı performansıyla adını şimdiden üst sıralara taşıyan Feyyaz Duman, bildiğimiz jönlerin aksine, Avrupai bir yakışıklılığın dışında, duruşu, tavrı ve oyunculuğuyla göz dolduruyor.

‘Yakışıklılık’ kavramına yeni bir bakış açısı getirirken, aslında klişeleri de yıkan bir isim olmayı başarıyor ekranda.

Kadın dizisindeki Arif'in bu noktaya geleceğini kimse tahmin bile edemezdi! 15

Feyyaz Duman kimdir?

1982 yılında Mardin’de dünyaya gelen başarılı oyuncu 2001 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nin Devlet Konservatuvarı Halk Dansları bölümünü bitirmiştir. 2006 yılında mezun olduktan sonra 2007 senesinde Amerika’nın New York şehrine gitmiş ve 5 sene boyunca eğitim almıştır.

İlk projesi 1999 yılında oynadı “Boran” isimli kısa film olmuştur. Daha sonrasında 2001 yılında ilk sinema projesi olan “Fotoğraf” isimli filmde Faruk karakterini canlandırmıştır. Feyyaz Duman’ın dönüm noktası ise 2014 yılında çekilmiş olan “Annemin Sarkisi” isimli filmde canlandırdığı Ali karakteri olmuştur.

“Annemin Şarkısı” isimli filminde canlandırdığı Ali karakteriyle 2014 yılındaki 51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali ödüllerine en iyi erkek oyuncu ödülünü almıştır.

Feyyaz Duman birçok sinema filminde yer almış olup kronolojisi aşağıdaki gibidir.

1999 – Boran (Kısa Film)
2001 – Fotoğraf (Faruk)
2008 – What Time It Is? (Kısa Film)
2011 – Si tu meurs, je te tue (Azad)
2013 – My Sweet Pepper Land (Jaffar Mohammed Emin)
2014 – Annemin Sarkisi (Ali)
2014 – Mardan (Morad)
2017 – Zagros (Zagros)
2017 – Never Leave Me (Adil)
2017 – Ugly Duckling (Nezir)

Feyyaz Duman İlk Dizi Projesi

Feyyaz Duman, ilk olarak geçtiğimiz yıl Show TV’de yayınlanan İçerde dizisinde küçük bir rolle ekrana gelmişti. Duman’ın dikkat çektiği ilk proje ise Kadın dizisi oldu.

İşte Feyyaz Duman’ın sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarından bazıları:

Kadın dizisindeki Arif'in bu noktaya geleceğini kimse tahmin bile edemezdi! 16 Kadın dizisindeki Arif'in bu noktaya geleceğini kimse tahmin bile edemezdi! 17 Kadın dizisindeki Arif'in bu noktaya geleceğini kimse tahmin bile edemezdi! 18 Kadın dizisindeki Arif'in bu noktaya geleceğini kimse tahmin bile edemezdi! 19 Kadın dizisindeki Arif'in bu noktaya geleceğini kimse tahmin bile edemezdi! 20

Kadın dizisindeki Arif'in bu noktaya geleceğini kimse tahmin bile edemezdi! 21