Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisindeki gelişmeler şaşkına uğrattı! Çok tehlikeli bir oyun oynanıyor!

Kadın dizisindeki gelişmeler şaşkına uğrattı! Çok tehlikeli bir oyun oynanıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de ekrana gelen Kadın dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde çok ilginç gelişmeler yaşandı.

Özge Özpirinçciler, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrolünde oynadıkları dizide, Sarp ve Bahar’ın bir araya gelmemesi için Suat, Pırıl ve Jülide’nin çok tehlikeli bir oyunun içine girdikleri görüldü.

Suat’ın Münir isimli bir kişiyle yaptığı konuşma ekran başındakileri şaşırttı. Konuşmalardan Suat’ın, Bahar ve çocukları öldürtmek istediği ancak Münir’in bunu yapamadığı anlaşıldı. Münir’in parmağındaki yara bandı ise dikkat çekti. Kameranın bir kaç kez Münir’in sargılı parmağını göstermesinin nedeni henüz anlaşılamadı ama 5 yıl önce çok kirli oyunların oynandığı ortaya çıktı.

Kadın dizisindeki gelişmeler şaşkına uğrattı! Çok tehlikeli bir oyun oynanıyor! 7

Suat, Pırıl ile konuşmasında ‘Ben işimi sağlama alırım’ diyerek ne demek istedi? Suat, Bahar ve çocukları Sarp bulamasın diye ortadan mı kaldırmaya çalıştı? İşte bu soru kafaları şimdi fena halde kurcalıyor. Pırıl ve Suat, Bahar ve çocukların öldüğünü sanırken Jülide’nin onları tesadüfen görmesiyle başarılı olamadıkları ortaya çıktı. Pırıl bu işin neresinde duruyor? Neden bu kadar tehlikeli bir oyuna girdiler? Tek neden Sarp ve Pırıl’ın birlikteliğinin bozulmaması mı arada bilmediğimiz başka gerçekler mi var?

Bahar ve çocukların sahte mezarlarını Münir mi yaptırdı? Suat’ı aldatmak için bu oyuna mı başvurdu? Neden öldürmekten vazgeçti? Pırıl başından beri her şeyi biliyor muydu?

Kadın dizisinde yaşanan bu gelişmeler, hikayeyi bambaşka bir yere götürecek belli ki! O kadar çok soru oluştu ki bu soruların yanıtlarını önümüzdeki bölümlerde yavaş yavaş öğreneceğiz ama dün akşam ekrana gelen bölümde gerçekten dizinin seyrini değiştirecek yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Pırıl, babası Suat ve Jülide ne karıştırıyor? Bahar ve Sarp’ı ayrı tutmak için nasıl yalanlar söylediler? Pırıl, Jülide’nin ortaya çıkmasından neden bu kadar çok korkuyor? Jülide, Sarp’a gerçekleri anlatabilir mi?

Tüm bu sorular henüz yanıtını bulmadı ancak dizinin sonunda ekrana gelen bu sahne, kafaları iyice karıştırdı!

Babası ve Pırıl arasındaki konuşmada ortaya çıktı ki, Sarp’ı İstanbul’dan uzak tutmak, eski hayatını hatırlamaması için ellerinden geleni yapmışlar. Amerika’dan Sarp’ın dönmek istediğini söyleyen Pırıl’a babası bunun çok tehlikeli olduğunu söylerken ne demek istedi? Tehlikeli derken yaptıklarının ortaya çıkmasından mı korkuyorlar?

İşte dikkat çeken o sahne:

Pırıl ne saklıyor? Düğüm çözelecek mi? İşte bu soru da dizinin can alıcı sorularından bir tanesi.