Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisindeki o sahneyi unutmayın! Finalde aynen böyle olabilir!

Kadın dizisindeki o sahneyi unutmayın! Finalde aynen böyle olabilir!

tarafından zk zk

Kadın dizisindeki o sahneyi unutmayın! Finalde aynen böyle olabilir! 7

Enver, zaman zaman Arif’in Bahar’a olan duygularını farkettikten sonra Bahar’ın dikkatini bu konuya çekmeye çalışsa, Ceyda ara ara imalarda bulunsa da Bahar, duygularını hep sakladı.

Doğumgününde Arif’in aldığı kalp şeklindeki kolyeyi boynuna taksa da aslında Arif’i bir arkadaş gibi görmeye devam ettiği anlaşılıyor.

Ancak son bölümde Doruk’un “Arif bizim babamız olsa keşke” sözünden sonra, Bahar’ın, bunca fedakar davranışlarda bulunan, çocuklarına ve kendisine emek veren Arif konusunda daha farklı düşünmesini de sosyal medyadan izleyen yorumlarında belirtiyorlar.

Bahar, net bir şekilde düşüncesini ortaya koymasa da hastane odasında başında Arif otururken ve eli boynundaki kolyede uykuya daldı. İşte onun bilinçaltındaki düşüncelerini de bu sahne sayesinde izleyenler görmüş oldu.

Sarp çıkıp geliyor, kolyeyi kimin aldığını soruyor, Bahar, “Bir arkadaş, mahalleden. Çocuklar da çok seviyor, çok yardımı dokunuyor bize, ne zaman başımız sıkışsa o koşuyor” diyerek Arif’le ilgili hissiyatını belirtiyor aslında.

Rüyanın devamında aslında Bahar’ın yaşadığı ikilem ortaya çıkıyor! Belki de final beklenen final sahnesiydi bu! İşte detaylar…

(analizin devamı için sonraki sayfaya tıklayın…)