Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de Edip’i resmen bitirdiler! Küfür yağıyor!

Ufak Tefek Cinayetler’de Edip’i resmen bitirdiler! Küfür yağıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de Salı akşamları ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler’in dün akşam 29. bölümü yayınlandı.

Dizide son zamanlarda dikkat çeken olaylardan birisi de Edip’in gittikçe yaşadığı değişim.

Sezonun başında Oya ile dostlukları, onunla paylaşımları, olgun ve bilgin halleriyle yansımıştı Edip diziye.

Yıllar önce yaşanan olay sonrasında işinden olan Edip, her şeye rağmen unutmayı seçmiş ve olgunluğuyla Oya’ya da büyük destek olan bir karakterdi.

Ancak ne olduysa, Sarmaşık’a gelmek istemesiyle Edip bir anda değişti! Önce Oya’ya eski arkadaşlarından intikam almak istemesinin yanlışlığını anlatmaya çalıştı, sonra ona yardım etmek için Sarmaşık’a geldi.

Herkes başta Oya’ya aşık olduğunu düşündü için için. Hatta Merve de bu konuda imalar yaptı Edip’e. Sonradan baktık ki Merve ile arasında ilginç bir yakınlaşma oluşuyor. Edip’in Merve’ye aşık olmaya başlaması, izleyicinin sinirlerini iyice gerdi.

Ufak Tefek Cinayetler'de Edip'i resmen bitirdiler! Küfür yağıyor! 7

Daha da önemlisi Edip’in karakteri değişmeye başladı.

Aslında ortada bir karakter gibi etkisiz eleman haline dönüştürülen ve son dönemlerde iyice Sarmaşık camiasından olmaya kendini alıştırmış Edip’in halleri iyice tepki almaya başladı.

Dizinin başındaki o olgun, bilgin adam gitmiş, bakışlarının arkasında hep bir kinaye, bir kurgu, plan olan bir adam gibi durmaya başlamıştı.

İşte sosyal medyada izleyenler Edip’in şimdi dönüştüğü bu hale anlam veremiyor.

Yapılan yorumlarda Edip’in tavırlarına küfürler yağdıranlar bile var! Resmen sinsi, içten pazarlıklı bir adama dönüştü ki izleyici hiç kabul edemiyor. Bir yorumda “Edip sen nasıl bir adamsın ya, sürpriz yumurta gibi her yerden çıkıyor sinsi seni” diyen bir izleyiciye karşılık, hala Edip’in bir planı olduğu ve o nedenle böyle garip tavırlar sergilediğini savunanlar bile var.

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Ancak görünen o ki Edip karakteri iyi işlenemedi. Arada bir yerlerde kaldı ve sahneye renk olsun diye zaman zaman gösteriliyor. En azından izleyici böyle düşünmeye başladı artık.

29. bölümde Edip’in Serhan’la yaptığı konuşma sonrasında da yorumlara bakıldığında Edip’e olan kızgınlık iyice had safhaya çıkmış görülüyor. Karakter iyice küfürlerin odağına oturmayı başardı!

Merve ile işbirliği yapan Edip’in telefonu açık bırakıp Serhan’la konuşmalarını dinletmesi, tepkilerin had safhaya çıkmasına neden oldu. Merve’nin güvenini kazanmak için, Serhan’ın Oya ile ilgili kafasını karıştırarak, şüphelerini iyice arttırmasına neden oldu ve izleyiciyi çileden çıkardı.

Bakalım, ilerleyen bölümlerde bir etken hali kalmayan Edip’i buradan çıkaracak daha akıllıca bir ters köşe görebilecek miyiz?

İşte eleştirilere neden olan o sahne: