Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisindeki soğuk savaş, tekme-tokata döndü, izleyici Bahar’ı suçladı!

Kadın dizisindeki soğuk savaş, tekme-tokata döndü, izleyici Bahar’ı suçladı!

tarafından ker_def

Fox TV’de Salı akşamları yayınlanan Kadın dizisinin 62. bölümüne, Arif ve Sarp kavgası damgasını vuracak!

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizide Sarp’ın kiracıları olarak evlerini tuttuğunu öğrenen Arif, büyük bir şoka uğruyor!

Televizyongazetesi/Detay – Bilmeden kendi eliyle Sarp’a evini kiralayan Arif, durumu anlayınca çileden çıkıyor! Sarp’ın gizli saklı yaptığı kiralama işinden sonra, mahallede onu istemeyen Arif, evden çıkarmaya çalışacak.

Bahar, Arif’e gelip, Sarp’ın o evi tuttuğunu bilmediğini söylerken, yine terslenecek.

Sarp’ın kocası olmadığını bir kez daha vurgulayan Bahar, Arif’e ne isterse onu yapmasını söylerken, Sarp ve Arif, binanın girişinde bir kavgaya başlayacaklar.

Arif, sinsice evini kiralayan Sarp’ın çıkıp gitmesini isterken, Sarp’ın gitmeyeceğini, “Pislik bir kahveci”ye meydanı bırakmayacağını söylemesi üzerine sözlü tartışma itiş kakışa dönecek.

Arif, hala Bahar’ın kendisini sevdiğini düşünerek “Boynunda benim verdiğim kolyeyi taşıyor hala” sözleriyle Sarp’ı delirtecek.

Kadın dizisindeki soğuk savaş, tekme-tokata döndü, izleyici Bahar'ı suçladı! 7

Bu sırada Yusuf’un ve bir mahallelinin müdahale ettiği görülen tanıtımdan sonra, işlerin daha da büyüyeceği anlaşılıyor!

Tanıtımın yayınlanmasının ardından sosyal medyadan da kimi eleştiriler yapılmaya başlandı. Dizinin takipçilerinden bazıları, iki erkeğin Bahar yüzünden birbirlerine düştüğünü, Bahar’ın doğru bir strateji yürütemediğini düşünüyor.

Arif’i seçmesini isteyenler ile Sarp’ı seçmesi gerektiğini düşünenler de var. Tüm bunların Bahar’ın hem istemeyip hem de mavi boncuk dağıttığı şeklinde yorumlandığı değerlendirmesini yapan izleyiciler, Bahar’a kızıyor!

Tabii Arif’in artık uzak durması gerektiğini söyleyenler ile tam tersine Sarp’ın uzaklaşmasını isteyenler de sosyal medyadan yorum yapıyor.

Ancak düşünceler farklı da olsa, dizide iki erkeğin bir kadın yüzünden tekme tokat dövüşecek duruma gelmiş olmaları, ekran başındakileri pek de mutlu etmiyor anlaşılan!

İşte Kadın 62. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Çocuklara ve Bahar’a daha yakın olmak için Saray Apartmanı’na taşınan Sarp, tekrar bir aile olabilmek için elinden geleni yapar. Her şeyden habersiz apartmana gelen yeni kiracının Sarp olduğunu öğrenen Arif ise büyük bir şok içindedir. Arif ve Bahar’ın ayrılmasına en çok üzülenlerden biri olan Ceyda, onları tekrar bir araya getirmek için Bahar’ı ikna etmeye çalışır. Çünkü yaşattığı kötü şeylerden sonra, Bahar’ın tekrar Sarp ile bir araya geleceğini düşünmemektedir. Bahar ise çocuklarının mutluluğu için kendi mutluluğundan çoktan vazgeçmiştir.

Şirin ve Sarp’ın geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar, onları yüzleştirir. Ama duyduğu şeyler hiç hoşuna gitmeyecektir. Geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar; Sarp’a mı, yoksa her fırsatta yalan söyleyen Şirin’e mi inanacaktır?