Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinden bir sahne geliyor ki Özge Özpirinçci’nin bile dudağında uçuk çıkardı!

Kadın dizisinden bir sahne geliyor ki Özge Özpirinçci’nin bile dudağında uçuk çıkardı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de Salı akşamlarına damgasını vuran Kadın dizisi, yine izleyiciye bir ters köşe yaptıracak anlaşılan!

Bu algıyı yaratan ise dizinin Bahar’ı Özge Özpirinçci oldu.

Özpirinçci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kimi zaman izleyicileri daha da heyecanlandıracak bölümlerin müjdesini vermeye devam ediyor.

Daha önce de kilit konuların ve ters köşe bölümlerin çekimlerinde, izleyenleri sosyal medyadan yaptığı kimi paylaşımlarla çok meraklandıran Özge Özpirinçci, yine benzer bir tüyo verdi.

Önümüzdeki bölümlerde yaşanacak etkileyici sahnelerle ilgili merak uyandıran paylaşımında, oynarken dudağının bile uçukladığını söyleyerek izleyicinin heyecanına tavan yaptırdı adeta!

Önceki gün çekim öncesi sete giderken yolda çektiği bir fotoğrafına “Bugün çok zor sahneler çekeceğim. Bana şans dileyin. Güzel enerjiler gönderin, hazır Merkür retrosu da bitiyor bugün” diye yazmıştı.

Kadın dizisinden bir sahne geliyor ki Özge Özpirinçci'nin bile dudağında uçuk çıkardı! 9

Özpirinçci’nin bu paylaşımından saatler sonra, çekimlerin bitmesinin ardından yaptığı paylaşımla çok zorlu bir sahne çektiklerinin mesajını verdi.

Ünlü oyuncu instagramdan yaptığı paylaşımına “Bugünkü sahnelerden alnımın akıyla çıktım! Uçuk patlattım bi tane ama olsun” diyerek sahne çekimleri sırasında dudağında çıkan uçuğa dikkat çekti.

Özge Özpirinçci’nin bu paylaşımından sonra “Onun dudağını uçuklatan bize ne yapar!” yorumunu yapası geliyor insanın! Özpirinçci’yi bu kadar zorlayan, yoran ve geren sahne, şimdiden büyük bir merak konusu.

Kadın dizisinden bir sahne geliyor ki Özge Özpirinçci'nin bile dudağında uçuk çıkardı! 10

Yeni bölüm tanıtımında Şirin’in, Suat ve Pırıl ile aynı masada oturduğu ve Bahar’a büyük şok yaşatacak bir planı devreye koyacağı görülmüştü. Özpirinçci bu sahneden mi bahsediyor bilinmez ama önümüzdeki bölümlerde ekran başında muhtemelen yine hepimizi ekrana kilitleyecek bir sahne olması muhtemel.

İşte Özge Özpirinçci, sahneden önce de şu paylaşımı yapmıştı:

Kadın dizisinden bir sahne geliyor ki Özge Özpirinçci'nin bile dudağında uçuk çıkardı! 11