Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisine acilen fragman ayarı lazım! Çukur da benzer hataya düşüyor!

Kadın dizisine acilen fragman ayarı lazım! Çukur da benzer hataya düşüyor!

tarafından zk zk

Sosyal medyada dizilerle ilgili yorum yapanların en çok üzerinde durduğu konulardan birisi, dizilerin fragmanları. Bazı dizilere fragman ayarı vermeye çalışan izleyiciler, diziyi izlemeye gerek bile kalmadan fragmandan her şeyi anladıklarını söylüyorlar.

Bazı dizilerdeki sahneler de öyle bir yerleştiriliyor ki fragmana, diziyi izleyince alakasız şeyler çıkıyor karşımıza.

Bir süredir sosyal medyada tartışılan bu duruma, bazı dizileri örnek vererek Mesut Yar, Posta’daki köşesinde bakın neler söylüyor:

Kadın dizisine acilen fragman ayarı lazım! Çukur da benzer hataya düşüyor! 7
“HANGİ DİZİNİN FRAGMANI İYİ?

Fragmanlarıyla kendini ele veren diziler var. Mesela “Kadın” (FOX). Yeni bölüm fragmanını izliyorsunuz dizinin tamamı özet geçiliyor…

Aynı şekilde fragmanıyla izleyenin kapasitesini küçümseyen diziler de var. Genelde gerilim yaratan gelişmeleri rüyaya filan bağlayıp işin içinden çıkıyorlar. İsim vermeye gerek var mı, hepsini ezbere biliyoruz! Bir de sahneleri cımbızla çekip “yok artık fragmanın dizinin ekseniyle hiç alakası yok” dedirten diziler de var.

Al “Çukur”u (Show TV) koy tepeye… Hâl böyle olunca soruyorum. Fragman gibi fragman yayınlayan herhangi bir diziye rastladınız mı? Kaçırdıysam hak yemiş olurum, uyarın gelsin!”