Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinçci’den sürpriz video geldi! Onu hiç böyle görmediniz!

Kadın dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinçci’den sürpriz video geldi! Onu hiç böyle görmediniz!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisindeki performansıyla konuşulan Özge Özpirinçci, instagram hesabından yayınlandığı video ile şaşırttı.

“Benden 2 tane var” mesajıyla paylaştığı video XOXO The Mag dergisinin dijital platformu için çekilen videoda Özge Özpirinçci, iki ayrı rolde görünüyor.

Kadın dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci'den sürpriz video geldi! Onu hiç böyle görmediniz! 7

XOXO Digital tarafından “Özge Özpirinçci dediğimizde aklınıza tek bir kişi geliyorsa, yanılıyor da olabilirsiniz. İkincisiyle de tanışmak istemez miydiniz?” mesajıyla yayınlanan videoyu repost eden Özge Özpirinçci’nin iki farklı hali videoya yansımış.

İşte o keyifli video:

Benden 2 tane var! ? #Repost @xoxothemag ・・・ Özge Özpirinçci dediğimizde aklınıza tek bir kişi geliyorsa, yanılıyor da olabilirsiniz. İkincisiyle de tanışmak istemez miydiniz? ? @ozpirincci #xoxothemag #xoxodigital #ozgeozpirincci Üyelik için: xoxodigital.com/dukkan Prodüksiyon & Yaratıcı Fikir: @co_istanbul Yönetmenler: @ragipergun , @murathanozbek Moda Editörü: Yağmur Kural Prodüktör: Vlado Şestakof Ses: Levent Gündüz / DigiHead Jr. Moda Editörü: Batuhan Çetin Prodüksiyon Asistanı: Metehan Öz Saç: Talat Kıvrak Makyaj: Serkan Parmaksızoğlu Makyaj Asistanı: Hakan Şen Kıyafetler: @gucci / @istinyepark , @messikajewelry / @quadranluxurytimepieces , @ysl , @jimmychoo / @safiloturkey , @louisvuitton

Ozge Ozpirincci (@ozpirincci)’in paylaştığı bir gönderi ()