Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinçci’nin büyük isyanı!

Kadın dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinçci’nin büyük isyanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 3. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Kadın dizisi, yüksek reytingler almayı da sürdürüyor.

Sarp ve Hatice’nin ayrılmasının dizinin hikayesinde yeni konuların önünü açması ilginç gelişmeleri de beraberinde getirdi.Arif ile Şirin’in kanka halleri, Enver’in evlerinin yanmasından sonra Bahar’ın mahallesine taşınması, Ceyda’nın oğlu Arda’nın gerçekte oğlu olmaması ve hastanede çocukların karışması, Bahar ve Ceyda’nın başlarını uyuşturucu mafyası ile belaya sokması, Fazilet ile oğlunun Ceyda’dan hayat dersi alması…

Kadın dizisinin senaryosunda birçok farklı detay izleyicilerin önüne konuluyor ama yine de izleyiciler diziden eskiden aldıkları tadı 3. sezonda alamadıklarını belirten yorumlarla eleştirilerini yapıyor.

Bahar karakterine başarıyla hayat veren Özge Özpirinçci ise dizinin ana öğelerinden birini instagram hesabından yaptığı paylaşım ile yeniden hatırlattı.

Kadın dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci'nin büyük isyanı! 7

Kadın dizisi instagram hesabından yapılan “Bahar’ın en sevmediği şeylerden biri haksızlık” notunu hesabına taşıyan Özge Özpirinçci, “Hepimizin öyle değil mi?” diyerek konuya dikkat çekti.

İlginç olan nokta ise Bahar’ın dizide onca haksızlığa uğrayan bir karakter olması ve hesabından da bu isyanını dile getirmesi.