Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin senaristi, gelen yorumları görmüyor mu? Yazık olacak güzelim diziye!

Kadın dizisinin senaristi, gelen yorumları görmüyor mu? Yazık olacak güzelim diziye!

tarafından zk zk

Kadın dizisinin senaristi, gelen yorumları görmüyor mu? Yazık olacak güzelim diziye! 7

Televizyongazetesi/Analiz
Salı akşamları Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinin 28. bölümü dün akşam ekrana geldi.

Her bölümde diziyi izleyenlerin beklentileri yükseliyor ancak neredeyse bir saat süren özet, yeni bölümün başlamasıyla eski bölümün final sahnesinin geri sarılması derken ancak 21:30’da başlayan dizi, bir de konular aynı yerde kalınca izleyenlerin tepkisini çekmeye başladı.

Kadın dizisinin instagram sayfasına bakan herkes, aslında izleyicilerin nasıl bir isyanda olduklarını rahatlıkla görebilir.

Sezon başından beri izleyicinin vazgeçmemek için direndiği dizi, reytingleriyle de zirvede kalmaya devam ediyor.

Hatta dizinin takipçileri, diğer dizilerden başka bir yere koyarak Kadın’da olayların hızlı ilerlemesinden dolayı hep övgüler yağdırmışlardı. Fakat son bölümlerde aynı hız ne yazık ki devam etmiyor.

Her bölümde günlük hayatın detayları, yan karakterlerin hayatlarına uzun sahneler ayrılması, bir türlü çözülmeyen konular nedeniyle dizi izleyenlerinden tepki alıyor.

Sarp’ın vapurdan düştükten sonra nasıl hayatta kaldığı ile ilgili gerçeklerin ortaya çıkmamış olması, herkese ulaşan Sarp’ın bir türlü Bahar ve çocuklara ulaşamamış olması, Şirin’in yine eski Sarp saplantısına dönmesi, Bahar’ın ilik sorununun çözülmemesi, Arif ve Bahar arasındaki ilişkide bir ilerleme olmaması, Pırıl’ın ağlayıp yırtınıp bir türlü Sarp’a gerçeği söylememesi, tehlike her ne ise Sarp ve Pırıl için açıklanmaması diziye gelen en baştaki eleştiriler.

Senarist konuları sezona yaymak istiyor belki ama bir konuyu gözden kaçırıyor! İzleyenlerin sabrı sınanıyor adeta!

Diziyi izlememe kararı alan izleyenler bile var! İşte detaylar…

(analizin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)