Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya’dan zehir zemberek sözler: Nefretle besleniyorsunuz!

Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya’dan zehir zemberek sözler: Nefretle besleniyorsunuz!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Sezon arası veren Kadın dizisinde, Şirin karakteriyle dikkat çeken Seray Kaya, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla çok şaşırttı!

Kendisini oynadığı karakterle karıştıran takipçilerine sert bir yanıt veren Seray Kaya, yılbaşı tatili için gittiği Amsterdam’daki bir fotoğrafına yapılan yorumlara çok sinirlendi!

Genç oyuncu, zaman zaman sosyal medyadan gelen eleştirilere, esprili yanıtlar verip durumla dalgasını geçse de bazı izleyenlerin eleştirileri had sınırlarını aşıyor anlaşılan!

Dizinin sezon arası vermesini fırsat bilen Seray Kaya, önce Belçika’ya ve daha sonra da Hollanda’ya giderek, takipçileriyle sosyal medyadan gezisiyle ilgili fotoğraflar paylaşıyor.

Seray Kaya’nın buz pateni üstündeki yeni yıl kutlaması, gittiği yerlerde takipçilerine tavsiye ettiği mekanlar ve eğlenceli anlarından kareleri paylaştığı fotoğraflara, kimi izleyenlerden tuhaf yorumlar gelmiş anlaşılan!

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'dan zehir zemberek sözler: Nefretle besleniyorsunuz! 9

Eğlenceli gezisiyle ilgili anılarını paylaşan Seray Kaya’nın son yaptığı paylaşım, herkesi şaşırttı.

Kaya, Amsterdam’dan paylaştığı bir fotoğrafına yaptığı yorumdan, boyuyla ilgili kimi olmadık yorumlara ve Şirin karakterine durumu bağlayanlara bir yanıt verdi.

Seray Kaya’yı hayli sinirlendirmiş olacaklar ki yorumları paylaşmasa da can sıkıcı cümleler kullanıldığı anlaşılıyor. Ünlü oyuncu da yorumlara “Ya gerçekten nefret ve hasetle besleniyorsunuz! Şirin’e kızıyorsunuz ama şirin sizsiniz!” diyerek açmış ağzını yummuş gözünü!

İşte Seray Kaya’nın o paylaşımı:

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'dan zehir zemberek sözler: Nefretle besleniyorsunuz! 10

Seray Kaya, aynı fotoğrafa boyuyla ilgili gelen bir yorumu da paylaşarak, sanki boy uzatmak için bir hile kullandığı iddialarına da yanıt veriyor:

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'dan zehir zemberek sözler: Nefretle besleniyorsunuz! 11