Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya’nın oynayacağı diziyi duyunca şaşıracaksınız! Bu kez başka!

Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya’nın oynayacağı diziyi duyunca şaşıracaksınız! Bu kez başka!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Seray Kaya, Kadın dizisinde oynadığı Şirin karakteri ile büyük dikkat çeken bir isim oldu. Daha önce rol aldığı yapımlarda bu kadar öne çıkamayan oyuncu, ‘kötü kadın’ rolüyle izleyenleri hem delirtti hem de başarılı oyunculuğu ile takdir topladı. Kariyerinde önemli bir sıçrama yaşatan Kadın dizisi sonrasında oyuncunun nasıl bir rolle ekrana geleceği isme merak konusuydu.

Kaya, uzun yıllar muhtemelen Kadın’daki rolüyle hatırlanmaya devam edecek. Zira öylesine keskin çizgileri olan bir karakterdi ve Seray Kaya bu rolün altından başarıyla kalktı ki rolün üstüne yapışmama imkanı da pek yok gibi! Şimdi genç oyuncuyu bir başka sınav bekliyor. Zira bir dönem dizisi ile ekranlara gelecek.

Hayranları uzun süredir oyuncuyu yeni bir yapımda görmek istiyor. Kadın dizisi geçtiğimiz Şubat ayında bitmişti ancak Seray Kaya o günden beri başka bir projede yer almadı. Yeni sezonda da bir projesi olup olmadığı merak konusuydu. Sonunda bu konuda netlik kazandı.

Seray Kaya’nın oynayacağı dizi ise hayranlarını biraz şaşırtabilir. Zira oyuncu bu kez dönem dizisinde oynayarak izleyenlerine de bir ters köşe yapacak. Kaya, atv’de yayınlanan ve başrolünde Burak Özçivit’in oynadığı Kuruluş Osman dizisinin son transferleri arasında.

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın oynayacağı diziyi duyunca şaşıracaksınız! Bu kez başka! 8

Geçen sezon Bozdağ Film yapımı ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’ filminde de rol alan Seray Kaya, performansıyla dikkat çekmişti. Ancak ekranda izleyici Kadın dizisinden sonra bu kez bir dönem işinde görecek oyuncuyu.

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın oynayacağı diziyi duyunca şaşıracaksınız! Bu kez başka! 9

Sosyal medya hesabında diziye dahil olmasının açıklanması üzerine Seray Kaya “Hoşbulduk, Allah utandırmasın” diyerek yapımcıyı etiketledi. Bu paylaşımı Kadın dizisindeki rol arkadaşlarından Gökçe Eyüboğlu da kendi sayfasında paylaşarak Seray Kaya’ya ‘Hayırlı olsun canım” diyerek not düştü.

Bu arada dizinin yeni sezonunda Cüneyt Arkın, Erkan Avcı, Kanbolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Umut Karadağ ve Bahtiyar Engin de kadroya dahil oldu.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, yeni sezonda da ATV ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanacak.