Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? İzleyiciler neden tepki verdiler?

Kadın dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? İzleyiciler neden tepki verdiler?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Fox TV’de geçtiğimiz sezona damga vuran Kadın dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor.

Fakat henüz tanıtım ile ilgili bir gelişme yok! Bu durum izleyenleri adeta isyan noktasına getiriyor!

Sezonda devam edecek neredeyse tüm dizilerle ilgili haberler, tanıtımlar gelmeye başladı ancak Kadın dizisinden hala ses seda yok!

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrolünde oynadığı diziden, uzun süre sonra instagram sayfası aracılığıyla Bahar ve Sarp’ın geçtiğimiz sezon araç içinde karşılaştıkları ama birbirlerini görmedikleri o sahnenin bir fotoğrafı yayınlandı.

Son olarak 12 Temmuz’da ““Ne çok özledi bu sokaklar sizi be!” notuyla, Bahar ve çocukların mahalleye geldikleri ve çocukların Arif’e sarıldıkları sahneden bir video yayınlanmıştı.

30 Ağustos tarihiyle yayınlanan son paylaşımda yine yeni sezondan bir haber yoktu!

“Sezon finalindeki en heyecanlı sahnelerden biri! Sizce en heyecanlı sahne hangisiydi?” notuyla paylaşılan Bahar ve Sarp’ın karşılaşma anlarına ait fotoğrafa eleştiri yağıyor!

Kadın dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? İzleyiciler neden tepki verdiler? 7

Diziyle ilgili bir haber bekleyen izleyici, hala eski sezondan gelen fotoğraflar ve videolarla yapılan bu paylaşımlara çok kızdı!

“Fragman ne zaman, yeni sezon fragmanınız bile yok, ne zaman paylaşacaksınız yeni fragmanı?” şeklinde sorular yönelten izleyiciler, yaptıkları yorumlarda, zaten geçtiğimiz sezon defalarca kez karşılaşan ama Bahar ve Sarp’ın birbirlerini görmedikleri o sahnelerin tekrar edilmesine tepki veriyor.

Bir izleyicinin yorumu ise hayli manidardı: “Heyecandan ziyade, izleyicinin sinirini bozuyor bu tarz sahneler bence!”

Sezon finaliyle eleştirilerin odağı haline gelmiş olan Kadın dizisinin, izleyiciye yeni sezonla ilgili yeni ve tatmin edecek bir yanıt vermemesi, sosyal medyada eleştirilere neden olmakta.

Çekimlerin başlayacağına dair sinyaller dizide Şirin’i oynayan Seray Kaya ve Bahar’ı oynayan Özge Özpirinçci’nin sosyal medya paylaşımlarıyla alınmıştı.

Ancak hala setin başladığına dair bir haber gelmedi!

Ya son derece sıkı bir şekilde saklanıyor ya da dizinin çekimleri henüz başlamadı. Bu durumda da izleyici, dizinin ne zaman başlayacağını büyük bir merakla bekliyor.

Yeni gelişmeler olduğunda biz de sizlerle paylaşacağız…