Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın dizisinin yerine Salı akşamları Baraj başlıyor!

Kadın dizisinin yerine Salı akşamları Baraj başlıyor!

tarafından ker_def

Kadın dizisi Şubat ayının ilk haftasında final yaparak veda etmişti.Fox TV, daha önce çok iyi reytingler aldığı Salı akşamlarına yeni dizisi Baraj’ı koydu… Kadın dizisinde Arif karakterine hayat veren Feyyaz Duman’ın yanı sıra Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük’ün başrollerinde yer aldığı Baraj dizisi 17 Mart Salı akşamı saat 20.00’de Fox TV’de başlıyor.

Yağmur Ünal ve Fatih Aksoy’un yapımcısı olduğu Baraj dizisi, 1977 yılında yapılan Baraj filminin hikayesinden yola çıkarak hazırlandı. Hatırlanacağı üzere Baraj filminde Türkan Şoray ile Tarık Akan başrollerde yer almıştı. Baraj dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.Videodan dizinin ilk görüntülerini izleyebilirsiniz.

Baraj 17 Mart Salı 20.00’de FOX’ta başlıyor!

Genel Hikaye: 1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir.

Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir. Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır…