Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın final yapınca zarar gören Fox TV, Baraj ile kaybettiğini geri alacak

Kadın final yapınca zarar gören Fox TV, Baraj ile kaybettiğini geri alacak

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Analiz – Dizi sektörü ekranda reytinglerin en yoğun yaşandığı alan… Son dönemde Fox TV, dizileri ile bir hayli öne çıktı… 3 sezon boyunca devam eden Kadın dizisini Şubat ayının başlarında final yaparak sonlandıran Fox TV, birçok kez birincilik elde ettiği yapımdan vazgeçmek durumunda kalmıştı.

Kadın dizisinin bitmesinin temel sebebi hem hikayenin artık sıkışması hem de karakterlerin yeterince ilgi görmemeye başlamasıydı. Diziyi zirvede bitirmek en mantıklısıydı ve final kararı da doğru bir zamanda alınmıştı. Ancak Kadın dizisinin yerine konulacak yeni dizinin gecikmesi Fox TV’nin Salı rekabetinde geriye düşmesine sebep oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hekimoğlu, Tutunamayanlar, Ramo dizilerinin müthiş yarışı devam ediyor. Önceki haftalarda Kadın gibi Çocuk dizisi de veda etmişti. Şimdi ise bu rekabete Baraj dizisi geliyor.

Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük’ün başrollerinde yer aldığı Baraj dizisinin Kadın gibi reytinglerde Fox TV’yi zirveye çıkartıp çıkartamayacağı merakla bekleniyor.

Kadın final yapınca zarar gören Fox TV, Baraj ile kaybettiğini geri alacak 7

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile mücadele edebilecek bir yapıma benzeyen Baraj, 1977 yapımı olan Türkan Şoray ve Tarık Akan’ı başrolde buluşturan aynı isimdeki filmin dizi versiyonu.

Özellikle de kadın izleyicilerini hedefleyen bir dizi olması dikkat çekici. Zira Salı akşamları ekrandaki vurdulu kırdılı yapımlar erkek izleyicileri hedefliyor. Hekimoğlu’nun bambaşka bir kitlesi var. Tutunamayanlar ise reytinglerde düşük seyrediyor.

Bu denklemde Baraj dizisi kadın dizi izleyicilerini hedefliyor ve şu aşamada bu grubu tatmin eden bir yapım kalmamıştı. Kadın dizisinden sonra Baraj reytinglerde çok iyi noktalara gelebilir.

17 Mart Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Baraj’ın reyting sonuçları birçok şeyi değiştirecektir. İşte Baraj dizisinin yeni fragmanı: